maandag 2 juni 2014

Uitleg Achtergronden met lijm en dye-inkt.

Hallo Allemaal,

Vorige week had ik een filmpje geplaatst. Ik kreeg van een aantal lieve dames te horen dat het slecht te verstaan was. Dank jullie wel, want op mijn computers (3) was het nl. wel goed te horen. Ik kon dat natuurlijk niet uitstaan. Daarom heb ik een oplossing gezocht, gevonden en het opnieuw opgenomen. Nu met goed geluid en ook met een nieuwe voorbeeldkaart. Dus kijk snel!!!!

Dus kijk en luister naar de nieuwe workshop "Achtergronden met lijm en dye-inkt". Het is leuk, makkelijk en de achtergronden zijn heel veelzijdig. 


Als u het filmpje leuk vindt of idee├źn, suggesties hebt, laat het weten. Dit vinden de andere bloggers en ik super leuk!!

Groetjes ConnyMooie kleuren!

Deze kaart is gemaakt met de Splatter / Splash techniek gedaan. Zie uitleg technieken. Snij de kaart op maat. Be-inkt de bloem met Versa Mark en embos deze met diverse bijpassende kleuren. Neem een restje splatterpapier en embos hier ook een bloem op. Snij deze uit. Mat de kaart op donkerbruin karton en snij dit op maat. Mat over de kaart een mooi lint en mat het op roodbruin karton. Mat de bloem met 3d kit op de kaart.