zaterdag 15 september 2012

Zucht .......

Neem een vierkante licht lila kaart. Masker hem af. Spons de randen met 2 kleuren Brilliance paars. Verwijder de maskers. Be-inkt de boom (Sparkle N Sprinkle) Brilliance Victorian Violet en druk hem af op de kaart. Bestrooi hem met Sparkle White van KiCoStamps. Verhit de embossingpoeder. Be-inkt de tekst met Brilliance Victorian Violet en druk deze af met behulp van stempellineaal.

Smile!!

Pak een licht blauwe basiskaart. Neem een template Mini butterfly en leg deze op de kaart. Bewerk deze met Versa mark en Panpastels. Fixeer hem even. Bewerk de randen met Versa mark. Neem een strook donker blauw en pons hier een mooie rand uit. Mat deze op de kaart met een zeeblauwe organzalint. Be-inkt de stempel (Third Coast) met Versa Mark en druk deze af op een restje wit karton. Bestrooi deze met Tuscany embossingpoeder Mediterranean Star en Cerulean Star. Embos dit. Knip of snij de afbeelding uit en mat het op donkerblauw karton. Snij of knip dit iets groter dan de afbeelding. 
Be-inkt de vlinder met Versa mark en bestrooi dit met dezelfde embossingpoeder als hierboven vermeldt. Verhit het en knip de vlinder uit. Mat de afbeelding en de vlinder met 3d kit op de kaart.