vrijdag 14 oktober 2011

Als je weer eens gestresst bent .........

Hier een aantal stempels van de nieuwe serie stempels. Geometric/shadowstamps kan je zoveel mee doen, je kan er eindeloos mee variĆ«ren. 
Neem een correspondentiekaartje. Be-inkt de Geo stempel met bolletjes met Brilliance Sky blue, Purple en Violet. Herhaal dit totdat u een mooi geheel krijgt. Mat hier een mooi lichtblauw satijnen lint overheen. Maak een mooie strik en mat deze met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Violet en druk dit af. Be-inkt een Geo-bloem met 2 kleuren Brilliance en druk dit af op een restje papier. Knip of snij het uit en mat dit op de kaart met 3d kit. Mat het geheel op een donkerpaarse kaart. Snij dit op maat.

The hat makes the man

Bij deze kaart heb ik de nieuwe Steampunk sheets gebruikt. 
Deze kaart is gemaakt met de lyrakrijttechniek die door Angela Louwers is uitgelegd in de Art Specially 13. 
Het is een simpele techniek en snel klaar. Er zijn diverse kleuren lyrakrijt gebruikt. De Man (KiCoStamps) be-inkten met Stazon Timber Brown en afdrukken op de kaart. De paraplu een beetje inkleuren met Lyrakrijt. De tekst (KiCoStamps) be-inkten met Stazon Timber Brown en afdrukken op de kaart. Mat de kaart op een roestbruine kaart. Gaaf of niet????
Helaas lijkt het of de kaart scheef geplakt is maar de scan vervormt het.