maandag 3 september 2018

Bloom where you are ......

Deze bloem staat op een sheet die ontworpen is door Daniƫlle. Hij is heel gaaf. Leuk om ook in delen te gebruiken. In dit geheel is hij erg leuk. Neem Fluweel of PaintOn karton in kaartformaat.

Hier heb ik plate 123 gebruikt. De Distress Oxide op je craftsheet drukken. Een aantal kleuren. Daarna sprayen met water en met je kaart erdoor heen, niet teveel. Goed drogen met heattool. Daarna pakt u met de kaart de druppels overgebleven inkt op. Telkens weer. Als het mis gaat geen probleem. Bij een bruine kleur haal je het met een tissuepapier of babydoekje gewoon weg. Als er niet genoeg inkt meer is, doe ik meestal nog kleine beetjes en begin ik van voor af aan. Dan krijgt u hele mooie achtergronden. Neem een template en spons met 1 kleuren licht over de kaart. 
Be-inkt de stempel met Archival Jet Black en druk het af. Be-inkt de bloem en blaadjes nogmaals en druk dit af op een restje karton. Snij of knip de bloem en blaadjes uit zoals u wilt. Kleur deze in met de Oxide inkt en met Derwent Inktense potloden. Bewerk daarna de bloem met Diamond Glaze, laat dit goed drogen. Mat de kaart op zwart en bijpassende kleur karton. Mat de blaadjes en bloem met 3d kit op de kaart.

Wil je de gehele sheet bekijken?? Klik dan HIER