donderdag 28 februari 2013

Fairies ........


Deze kaart is gemaakt panpastels. Zo gaaf en je kan zo'n mooie overloop maken. Neem een witte kaart en be-inkt de stempel met Versa Mark. Druk dit af en herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Neem twee kleuren  panpastels. Breng de panpastels aan op de versa Mark. Breng het donkerder aan wat u wilt accentueren. Teken met een watervaste pen een leuke lijn over de kaart. Mat het geheel op een zwarte/ of donkergroene kaart. 
Be-inkt de stempel met Stazon Stone gray of Black en druk deze af op een kaart. 
Stans de afbeelding uit in een groot ovaal met de CB en een nestabilitie. Embos ook het ovaal. 
Kleur de afbeelding in met Derwent potloden. Laat de kleuren die je gebruikt hebt ook een beetje terug komen. 
Doe op elke hoek een brad. Be-inkt de tekst met Stazon Stone gray of black en druk deze af met de stempellineaal. Mat het ovaal met 3d kit op de kaart. 
Ik vind hem zo leuk geworden en u??

Groetjes


Deze kaart is gemaakt met de Waxpapertechniek. Doe de waxpapertechniek en snij de kaart op maat. Zie je de bloemetjes in de techniek?? Gaaf he!!
Neem een restje wit karton. Be-inkt de bloem met Stazon Timber Brown en druk deze af, herhaal dit totdat je een mooi geheel hebt. Snij het op maat ter breedte van je kaart. Kleur de bloemen in met Distress inkt en een Dove blenderpen. Spons de randen in dezelfde kleuren. 
Mat het witte kaartje op de bewerkte kaart. Mat er leuke organza lint om de kaart.  Mat het geheel op een donkerbruine kaart. Neem een restje wit karton. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en snij er een leuke vorm van. Spons de randen. Mat de tekst met 3d kit op de kaart.