maandag 20 juli 2015

Lach en jaag de wolken weg

Dit is een tekst die ik heel mooi vind, lachen is gezond. Deze kaart is gemaakt met de KiCo's Bokehtechniek. Zie youtube KiCoStamps. Volg de workshop en snij het op maat. Mat het geheel op een donkerbruine kaart. Snij het op maat. Neem een ruw touw en maak er losse knopen in. Wikkel dit om de kaart en mat het aan de achterkant vast. Mat het geheel op een roodbruine kaart. Maak de randen ruw, dit kan met een distresser maar ik doe het met een schaar. Be-inkt de tekst Archival Coffee en druk dit af, snij het van elkaar en spons de delen tekst, zie uitleg Youtube KiCoStamps, workshops sponsen. Mat dit op de kaart met 3d kit.

Mooi!


Deze schilderijtjes heb ik gestempeld en geschilderd voor een goede vriend van mij. Ik heb ze ingekleurd met Bister. 
Bister bestaat er voor mij maar eigenlijk in 1 kleur maar die vriend wilde allerlei kleuren. Ze zijn wel gaaf geworden vind ik.

Oude schoenen!

Ik heb wat met mijn oude schoenen en oude jas. Ik heb ze niet voor niets getekend. Ben er zo blij mee. Deze kaart is simpel maar erg warm van kleur. Volg de workshop Spelen met andere materialen, zie youtube kicostamps. Be-inkt de schoenen met Archival Jet black en druk deze af. Maak een masker en mat deze op de schoenen. Be-inkt de jas en druk deze ook af. Verwijder het masker. Be-inkt de hand en druk deze af. Spons de rondjes, met 3 verschillende kleuren. Kleur de schoenen in met een Dove blenderpen.Teken evt. een lijn met strik van hand naar jas.  Mat de kaart evt op een bijpassende kleur karton.

Smile, and see what happens!

De schoenen zijn gestempeld met Archival Jet Black. De schoenen kleuren ingekleurd worden met Distress inkt en dove blender pen of andere inkt op waterbasis. De ondergrond met een restje kleuren. Snij ht op maat het mat het op zwart Kratkarton. Snij dit op maat en mat het op bruin kraftkarton. Be-inkt de tekst met Archival en met behulp van een stempellineaal afdrukken op de kaart. Teken met een Micron pen 005 lijntjes tekenen. Mat het geheel op zwart Kraftkarton en snij dit op maat.

Haal een anti static bag over uw kraftkarton. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af, embos het met KiCoStamps Detail black. Kleur de bloemetjes in met Twinkling H20. Mat een lint over de kaart. Mat het geheel op wit kraftkarton en snij dit op maat. Mat hier een kantlint overheen. Mat het geheel op zwart Kraft karton. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze met behulp van een stempellineaal af.

Deze kaarten zijn gemaakt met gerecycled Kraftkarton. Heel gaaf het is in diverse kleuren te koop en 250 grams. Heel mooi om met elkaar te combineren.