dinsdag 28 mei 2013

Kleurrijk

Deze kaart is gemaakt met alcoholinkt. Is hij niet kleurrijk?? Gaaf he!! Deze achtergrond had ik laten zien op de opendag dat kleuren heel veel kunnen doen. Toen was het nog een groot vel. Voor uitleg zie Uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 2. 
Volg de workshop. Neem kleuren die u leuk vind of kies met uw ogen dicht. U heb dan vaak combinaties die u niet vaak zult gebruiken maar daar komen de mooiste kaarten uit. Snij de kaart op maat. Be-inkt de randstempel (Stamping Sensations) met Archival zwart en druk deze af, herhaal dit en bestempel de onderzijde. Mat de kaart op een bijpassende kleur kaart en snij dit op maat. Mat het daarna nogmaals op een andere kleur en snij dit evt. ook op maat. Pimp de kaart op met mooie parels.

Word maar snel weer beter.Op de opendag hebben we ook met alcoholinkt gespeeld. De kleuren blijven zo mooi helder. Ik vind het geweldig om hier mee te werken. Selda heeft de achtergronden gemaakt en ja ik mag het afmaken hi hi. Geen probleem hoor. 
Volg de uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 2. 
Snij de kaart op maat. Be-inkt de Hoekstempel (Stamping Sensations) met Archivalinkt Deep Purple en druk deze af. Ik heb de afdruk benadrukt met een witte Gelpen van Sakura. Neem een restje met alcoholinkt bewerkt papier (zo licht krijg je door wit te gebruiken of blending solutie te gebruiken). Be-inkt de tekst met Archivalinkt Deep purple en druk deze af. Snij de tekst op maat en mat het op bijpassende kleur karton. Snij dit op maat. Mat de kaart op een zwarte kaart en snij dit op maat. Mat het op een zeegroene kaart en snij dit op maat. Mat de tekst op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met zeegroene parels.