zondag 27 maart 2011

Snelle kaart

Deze kaart is geembost met een embossingmal (Ranger) en de CB op een lilakaart. Het geemboste gedeelte heb ik bewerkt met Encore. Dat is een metallicinkt. Ik heb de bloem be-inkt met Encore paars en afdrukt op de kaart. Zodat de boom ging bloeien. De kaart op maat snijden en op een donkere paarse kaart matten. Be-inkt de tekst en druk dit af op een restje papier, knip of snij dit op maat en mat het op paars karton en snij dit iets groter dan de tekst. Mat het geheel op de kaart.

Zo gaaf en lekker snel!!!

Neem een witte kaart en embos de bomen (Ranger) met CB in het papier. Laat de mal eronder liggen en met de direct to paper techniek met Distress Vintage Phote over de bomen. Spuit het nat en ga er evt. met je vinger overheen. Laat dit goed drogen of droog het met een heattool. Neem wat water en inkt op in je penseel en tik er flink tegen aan zodat je mooie druppels bij je bomen krijgt. Snij het op maat en mat het op donkerbruin karton. Snij dit iets groter dan de bomen en strik er een kantje omheen. Mat dit op een kaart. Be-inkt de tekst met Stazon Bruin en stempel de tekst met een stempellineaal op de kaart.
Neem een witte kaart en embos de bomen (Ranger) met CB in het papier. Laat de mal eronder liggen en met de direct to paper techniek met Distress Vintage Phote over de bomen. Spuit het nat en ga er evt. met je vinger overheen. Laat dit goed drogen of droog het met een heattool. Mat er een lint omheen en doe er een strik in. Be-inkt de tekst met Vintage Photo en druk dit af op de kaart met een stempellineaal.