zaterdag 25 november 2017

Vergeet niet te lachen

Hier heb gespeeld met Color Burst poeder en vloeibaar. Zulk leuk materiaal en dit kan in combinatie met Bister gebruikt worden. Gebruik hiervoor Fluweelkarton of PaintOn karton.
Maak een leuke achtergrond met Bister en Color Burst poeder. Het werkt hetzelfde. Droog het goed met de heattool. Neem een stempel en besproei deze met water, stempel daarmee op je werk. Doe dit uit losse hand zonder een acrylblok. Goed laten drogen. Dezelfde stempel gebruiken met Archival Grey, eerst op een los vel los afdrukken en dan pas op je achtergrond. Laat dit allemaal goed drogen. Be-inkt de bloemen met Archival Jet black en druk deze af Fluweelkarton of PaintOn karton. Knip het nu uit. Kleur de bloemen in met Bister en Color Burst vloeibaar. Laat het mooi in elkaar vloeien.
Teken met een fineliner van Sakura een randje rondom de achtergrond. Mat de bloemen op de kaart met 3d kit op foam. Maak met Sabilo Aquarellable zwart een lijn en bewerk deze met water, zodat het wat uitvloeit, maar ook dat de bloemen naar voren komen. Be-inkt de tekst en druk dit af op en restje bewerkt karton. Snij het op maat, teken evt. lijntjes met een Fineliner en mat het op zwart karton. Snij dit op maat en mat het op de kaart. Mat de kaart op zwart karton en snij dit op maat. 
Ik heb hier plate 130 gebruikt.