zondag 18 maart 2012

Maar ga niet naast je schoenen lopen ......

Deze kaart is gemaakt met de Techniek Achtergronden met Encore inkt. Zie technieken Youtube filmpjes. Volg deze workshop. Voor de achtergrond heb ik Encore Honeydew en Blue gebruikt. Snij een strook af van de bewerkte kaart en bewerk de randen met Stazon Zwart. Mat de strook op een licht blauwe kaart en snij dit iets groter dan de strook. Neem een olijfkleurige kaart. Be-inkt de Schaduwstempel (KiCoStamps) met Encore Honeydew en druk deze af op de kaart. Be-inkt de libelle (Hero Arts) met Honeydew en druk deze af, herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Mat de strook op de olijfgroene kaart. Snij dit evt. op maat. Be-inkt de tekst "gefeliciteerd" met Stazon zwart en druk dit af op de kaart. Neem de scallop stans en doe de direct to paper techniek met Encore Honeydew. Laat dit goed drogen. Neem de ovale stans. Be-inkt de tekst met Encore Blue en druk dit af op de ovale stans, bestrooi dit met embossingpoeder Clear (KiCoStamps) en verhit dit met een heattool. Mat de ovaal op de scallop ovaal. Maak 2 gaatjes in de ovaal en rijg hier een smal blauw organza lint doorheen. Mat het op de kaart. Mat het geheel op een zwarte kaart. Snij dit evt. op maat.


I love shoes


Deze kaart is gemaakt met de workshop Achtergronden met Encore Inkt. Zie uitleg technieken Youtube filmpjes. Volg de workshop, ik heb de kleuren Champagne, Bronze en Satin Rose gebruikt. 
Ik heb de kaart in een leuke vorm geknipt. Be-inkt de stempel (KiCoStamps) met Archival Bruin en druk deze op de bewerkte ondergrond af. Mat het geheel op donkerbruin karton en knip dit iets groter dan de kaart. Bewerk de randen met Champagne. Neem Oud Roze karton en be-inkt de stempel met Bronze en maak daar mooie afdrukken van, totdat u een mooi geheel hebt. Bewerk de randen met Bronze. Mat een mooi lint om de kaart en mat het op donkerbruin karton, snij het op maat. Mat de lagen op elkaar met 3d kit. Pimp de kaart op met roosjes en een strik. Neem een restje oud roze karton. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon brown en druk deze af. Knip er een leuke vorm van en mat het op donkerbruin karton. Knip dit iets groter dan je tekst. Mat dit op de kaart met 3d kit.