dinsdag 7 augustus 2012

Gastdesigner

Hallo Allemaal,

Vanaf heden zullen er af en toe een Gastdesigner hun werk laten zien met de stempels van KiCoStamps. Eenmaal in de week zal zij een creatie tonen, met natuurlijk uitleg hoe ze dat vervaardigd heeft.

De eerste Gastdesigner wil ik aan u voorstellen. Het is een vrouw met heel veel talent, een vrouw met eigen idee├źn, een vrouw die durft te spelen met materialen. Ze heeft dit jaar gepubliceerd in een stempelblad met schitterend werk.
Kortom iemand die super mooie creaties vervaardigd en ik ben daarom blij dat ze mijn Gastdesigner wilt zijn.

Hieronder een stukje waar zij zich voorstelt:

Ik ben Marja de Visser en ik ben zo lang ik mij kan herinneren altijd wel creatief bezig geweest. Als kind tekende en kleurde ik er al op los. Later volgde nog vele creativiteiten op allerlei vlak. 
In 2009 ging ik mij serieus bezig houden met stempelen. Vanaf toen kan ik rustig zeggen dat ik lichtelijk stempel verslaafd geworden ben. 
In 2011 ben ik een stempelblog http://marjasstampaddiction.blogspot.nl/ begonnen en sinds een half jaar ook een creatief blog met allerlei schilder en tekenwerken van mij. 
Steeds meer ontdekte ik de mogelijkheden met allerlei technieken en materialen. Vind het dan ook een uitdaging steeds nieuwe dingen uit te proberen. Sinds kort leef ik mij ook heerlijk uit in Art Journaling. 
Toen ik benaderd werd door Conny of ik Gastdesigner voor KiCoStamps wilde worden, hoefde ik niet lang na te denken. Ik volgde haar al langere tijd en heb veel geleerd van al haar uitleg en op haar site over allerlei stempeltechnieken. 

Om nu voor KiCoStamps kaarten te kunnen maken is weer een prachtige nieuwe uitdaging. Ik hoop dan ook met deze stempels mijn eigen stijl toe te voegen. 

Marja de Visser