woensdag 29 januari 2014

Nog een aantal!

Hier nog 2 probeersels. Links heb ik de achtergrond gemaakt zoals Marja uitgelegd heb. Zo zie je gelijk diepte. Gaaf he!! 
Rechts vind ik zelf niet mooi maar mijn nichtje was er weg van. Dus toch maar plaatsen.

Alcoholinkt

Alcoholinkt is zo gaaf om mee te werken. Het is veelzijdig. Heb vanmorgen een lesje gekregen van Marja. Dit ga ik nu langzaam toepassen. Doch ik zie wel dat ik een eigen stijl heb in het verwerken van alcoholinkt. Gelukkig maar anders zouden we allemaal dezelfde dingen maken. 

Hier mijn eerste probeersel. Nog niet zoals Marja uitgelegd had maar dat komt vanzelf. Lang mee bezig; Nee hoor totaal niet en je hebt snel resultaat.

Vind hem super!!

Zelf vind ik deze kaart helemaal super gaaf. Zeker qua kleur betreft. Hier heb ik de Resisttechniek met Re-inkers gedaan. Zie uitleg technieken Foto's van KiCoStamps. Volg de workshop, ik heb hier Walnut Stain en Broken China van Distressinkt gebruikt. Snij de kaart op maat en mat er 2 bijpassende kleuren lint omheen. Mat de kaart op donker bruin karton en snij deze op maat. Daarna op blauw. Snij dit ook op maat. Doe de techniek nogmaals op een rest karton voor de bloem. Snij of knip deze uit en mat deze met 3d kit op de kaart. Mat nog met 3d kit een strikje op de bloem. 
De embossingpoeder en stempel is van KiCoStamps.

Glimmend en soft

Deze kaart is ook gemaakt met een Resisttechniek alleen nu met Re-inkers van Brilliance. Deze hebben zo'n mooie pearlescent glans. Ja de kleuren zijn minder helder maar o zo mooi. Doe hier de Resisttechniek met Re-inkers. Zie uitleg technieken met Foto's KiCoStamps. Snij de kaart op maat en mat er een mooi organzalint omheen. Doe dit ook met een bloem op restpapier. Snij of knip hem uit en mat deze op de kaart. Mat het geheel op 2 bijpassende kleuren karton. Mat de bloem met 3d kit op de kaart.