zondag 15 mei 2011

Gaaf!!


Deze kaart is gemaakt met de Webbing of Webtechniek. Zie uitleg technieken. De kleuren die ik gebruikt heb zijn Orchid, Purple en Lavender van Brilliance. De Cosmic Embossingpoeders zijn: Amethyst Spray, Plum Sherbet, Wisteria. Be-inkt de Stempels met Versa Mark en embos ze met Amethyst Spray. Knip of snij ze uit. Leg de 2 vleugels op de kaart en daarna het meisje. Mat dit met 3d kit. Neem een beetje Brilliance op met een penseel en water en kleur het meisje en vleugels in. Mat op de kaart een lint. Mat het geheel op een donkerpaarse kaart.

Beautiful colours

Deze kaart is gemaakt met een variatie op de KiCo's Gomtechniek. Volg de workshop (zie uitleg technieken). Ik heb hier de Vintage Pink en Cranberry zing van Glimmermist gebruikt. Be-inkt de stempel (Stamping Sensations) met Versa Mark en druk het af. Embos het met Cordial red Cosmic embossingpoeder. Snij het kaartje op maat en mat het op zwart karton. Snij dit iets groter. Snij een groot formaat zwart karton. Be-inkt de stempel met Versa mark en druk dit af op het zwarte karton, doe dit meerdere keren totdat het een mooi geheel is. Embos het met Cordial red Cosmic embossingpoeder. Mat het geheel op elkaar.

Ik wil ff zeggen .....

Deze atc is gemaakt met Webbing of Webtechniek. Zie uitleg technieken. De basiskleuren zijn Broken China en Vintage Photo van Distress. De embossingpoeder is Cosmic Log Cabin en Cosmic Blue ice Sherbet. Mat een mooi lint om de atc en mat het geheel op een donkerbruine atc. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Versa mark en embos het met Cosmic Blue Ice Sherbet. Snij of knip de tekst in een leuke vorm en spons de randen. Pimp de atc op met roosje die bewerkt zijn met Broken China en Glimmermist.

Hou je Taai

Deze kaart is vervaardigd met de Webbing of Webtechniek.Zie uitleg technieken.
Ik heb de kleuren Aged Mahony en Victorian Velvet gebruikt.Snij de bewerkte kaart op maat en mat dit op zwart karton. Snij dit iets groter. Neem een witte kaart en masker het zo dat het onderste gedeelte open blijft. Dit sponzen met de lichtste kleur, verwijder masker. Mat het bewerkte kaartje hierop. Mat het geheel op een zwarte kaart. Snij dit eventueel op maat. Be-inkt de stempel met Versa Mark en embos het met Cosmic Cordial Red. Doe dit 2 maal. Knip of snij de stempel uit, waarvan er 1 het middelste gedeelte los knipt. Spons de stempelafdrukken met hierboven genoemde kleuren. Doe er brads doorheen en mat het met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst met Versa Mark en druk dit af. Embos het met Cosmic Cordial Red. Snij het op maat en mat het op zwart karton. Snij dit iets groter dan de tekst en mat het met 3d kit op de kaart.