maandag 23 juli 2012

Gaaffff !!!!

Deze kaart is Gaaf!! De elfenstempel (Third Coast) be-inkten met Brilliance Beige en Chocolate. en afdrukken op een corr.kaartje. Snij het op maat en spons de randen met Chocolate. Be-inkt de bloemetjes (Third Coast) met Versa mark en druk deze af. Bestrooi het met Brown fizz embossingpoeder en verhit het. Snij of knip de bloemetjes uit. Kleur de hartjes van de bloemetjes in met Dove blender pen en Brilliance Rust. 
Neem een roestbruine kaart. en be-inkt de swirlstempel (Third Coast) met Brilliance Chocolate en druk deze af op de kaart. Mat de Elf op de kaart. Mat de bloemetjes met 3d kit op de kaart.

Bloemetjes!!!

Deze kaart is niet naar mijn zin, maar Kimara vind hem prachtig en ik moest hem op mijn blog zetten. 
Neem een klein bloemetje en be-inkt hem met Brilliance Victorian Violet en druk deze af totdat je een mooi geheel hebt. Bestrooi dit met Sparkle White en verhit het met een heattool. Stans met CB en een nestabilitie een cirkel. Stans ook een scallop cirkel in het paars, net iets groter. Neem een lila kaart. Be-inkt het bloemetje nogmaals en druk deze af op de paarse kaart. Kleur een aantal bloemetjes in met Brilliance Pearl. Purple en orchid met de Dove blender pen. Doe dit ook in de cirkel. Mat de een mooi lint om de kaart en mat er 2 strikjes op. Mat de bewerkte cirkel op de kaart. 
Alle stempels en embossingpoeder zijn van KiCoStamps.