zaterdag 26 mei 2018

Gave teksten!!


Deze kaarten zijn beide met Distress Oxide bewerkt, maar op 2 verschillende kleuren Paint-on papier. Dit om te laten zien wat het verschil kan zijn. 

Zij uw kaarten op maat, ik heb 2 dubbele kaarten genomen. Masker een rand op uw papier (zie bij KiCoStamps Youtube filmpjes "Maskeren").  Spons eerst heel licht het gedeelte met diverse kleurtjes. Daarna legt u er een template (sjabloon) op het gedeelte. Dan spons u met dezelfde kleuren de template. Verwijder nu de template maar ook de maskers. Is het niet leuk. Nu kunt het afmaken zoals u wilt. Bij de bovenste heb ik de swirl be-inkt met Archival Jet Black en afgedrukt. Daarna ingekleurd met dezelfde kleuren die ik bij het sponsen heb gebruikt. Be-inkt de tekst en druk het af met behulp van een stempellineaal (zie youtube filmpjes KiCoStamps "Werken met een stempellineaal").

De 2de kaart is op paint on grijs. Neem de template nogmaals en spons nog een enkele bloem. Neem een friebie en be-inkt deze met  Archival Jet Black, druk deze af en herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt.

Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze af met behulp van een stempellineaal.
Beide kaarten kunt u eventueel nog accenten aanbrengen met een witte gelpen of Sakura fineliner. 

Beide teksten zijn van onze plate 138.