woensdag 25 april 2012

The hardest years ......

Deze kaart is ook gemaakt met de techniek "Versa Mark en chalk" alleen is het nu omgekeerd gedaan. (Binnenkort komt met deze technieken een Youtube filmpje). Neem een zwarte of donker gekleurde kaart. 
Ga met diverse kleuren chalk/krijt/panpastels over uw kaart totdat u het een mooie gekleurd geheel vindt. Be-inkt uw stempel met Versa Mark en druk deze af op uw kaart. Nu zie u dat de stempel de kleur van de kaart af haalt. Dit herhaalt u totdat u een mooi geheel hebt. Mat hier een mooi organza lint omheen en leg er een mooie knoop in. 
Stans met CB en Nestabilitie een mooie label van olijfgroen. De tekststempel met Stazon Black be-inkten en op de label afdrukken. Bewerk de randen met bijpassende kleur chalk. 
Mat het geheel op een olijfkleur karton en snij dit op maat. Pimp de kaart op met mooie steenjes.
Fixeer de kaart tegen het afgeven. 
Alle stempels zijn van KiCoStamps.

Bloemen van "Geluk"....

Deze kaart is gemaakt met "Versa Mark en chalk". (Binnenkort komt hier een youtube filmpje van").
Deze techniek is erg leuk en snel klaar. Neem een witte kaart en snij hem op maat. Be-inkt de stempel met Versa mark en druk hem af op de kaart. Kleur hem in met Chalk, stoepkrijt of panpastels.
Be-inkt de tekst met Stazon Purple en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat een satijnen lint over de kaart en leg er een knoopje in. Mat het kaartje op paars karton en snij dit iets groter dan de kaart.
Mat de kaart op een lilakaart. Alle stempels zijn van KiCoStamps. Fixeer de kaart tegen het afgeven.

Jij verdient kleur in je leven

Deze ATC's zijn gemaakt met Versa Mark en Chalk. (Binnenkort een Youtube filmpje met veel uitleg).
De achtergrond is bewerkt met Chalk (krijt) en daarop gestempeld met Versa mark, deze zijn ingekleurd met Chalk. Heel snel klaar en nog een mooi, warm resultaat ook. Als u een laagje gedaan hebt kunt er gewoon weer overheen stempelen en een donkerdere kleur chalk gebruikt, zoals bij de vlinder. De tekst be-inkten met Stazon of Archival zwart en afdrukken. U kunt evt. de tekst nog accentueren met een witte gelpen van Sakura.
Fixeer het geheel want het blijft afgeven, maar een verplichting is het niet. 
Alle stempels zijn van KiCoStamps. Fixeer evt. de ATC's anders blijven ze kleur afgeven.

Zit je niet lekker in je vel??


Deze ATC's zijn gemaakt met Versa Mark en Chalk. (Binnenkort een Youtube filmpje met veel uitleg).
De achtergrond is bewerkt met Chalk (krijt) en daarop gestempeld met Versa mark, deze ingekleurd met Chalk. Heel snel klaar en nog een mooi, warm resultaat ook. Het restje papier bewerken met Chalk. De tekst be-inkten met Archival zwart en daarna embossen met Clear embossingpoeder. De tekst in een leuke vorm knippen en op zwart matten, dit ook in een leuke vorm knippen. Mat de tekst op de ATC. De ATC op een zwarte ATC matten. 
Fixeer het geheel want het blijft afgeven, maar een verplichting is het niet. 
Stempels en embossingpoeder zijn van KiCoStamps