zondag 10 februari 2013

Zucht .......

Deze techniek hebben we gedaan op de ontmoetingsdag KiCoStampers en zij waren laaiend enthousiast. In het echt is hij veel mooier van kleur.
Deze kaart is met 3 technieken gedaan. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps; sponsen, maskeren en embossen en volg de workshops.
In het echt is hij veel mooier. 
Be-inkt de Treurwilg (KiCoStamps) met Versa Mark en druk hem af.  Embos de afdruk met Tuscany Moss. De bloemen (KiCoStamps) met Versa Mark be-inkten en ook embossen met Tuscany Moss .Mat het geheel op een zwarte kaart en daarna op een Mossgroene kaart. 
De ondergrond heb ik met Distressinkt Shabby shutters en voor de streep heb ik Forest Moss gebruikt.

Kleine dingen maken .....

Deze techniek hebben we gedaan op de ontmoetingsdag KiCoStampers en zij waren laaiend enthousiast. 
Deze kaart is met 3 technieken gedaan. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps; sponsen, maskeren en embossen en volg de workshops.
In het echt is hij veel mooier. 
Be-inkt de stempel (KiCoStamps) met Versa Mark en druk hem af.  Embos de afdruk met Japanese Lequire. De tekst (KiCoStamps) be-inkten met Stazon Black Cherrie. en druk hem af met behulp van een stempellineaal (zie uitleg youtube KiCoStamps).Mat het geheel op een donker rode en daarna op een creme kaart. 
De ondergrond heb ik met Distressinkt Walnut Stain  en voor de streep heb ik Aged Mahony gebruikt.

Gaaf en snel


Deze techniek is gebruikt op de KiCoStampers ontmoetingsdag. Het is met een grote spons gedaan die we sinds kort in het assortiment hebben. Het is de techniek Gesso en glimmermist. Het is een snelle techniek die een erg mooi resultaat geeft. 
Doe de techniek en laat het goed drogen. Be-inkt de stempel (stamping Sensations) met Stazon zwart en druk deze af. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze met behulp van de stempellineaal af op de kaart. Mat over de kaart een mooi bijpassend lint en mat het op Turquoise kleur kaart. 
Deze kaart is zo gaaf van kleur, of niet??