vrijdag 19 augustus 2016

This is your .....

Deze kaart is gemaakt op KiCoStamps Karton. Dit is een karton met een verharde laag. Het kan dus heel veel water/inkt aan. 

Daar wij nog niet zolang Cosmic embossingpoeders hebben, wilde ik deze graag gebruiken. Dit is een emb.poeder met een pearlescent laag, dit komt ook op je papier maar kan je eraf vegen als je dat niet wilt. Anders fixeer je het even en kan je verder stempelen.

Op deze kaart heb ik Dylusions spray gebruikt, geel en lime. Lekker sprayen op een craftsheet en daarna met de op maat gesneden kaart er doorheen halen. Laat het lekker lopen. Dan even met een heattool drogen. Wat een mooie vormen krijg je dan. Be-inkt de swirl bloem met Versa Mark en druk deze af, doe dit nogmaals totdat u een mooi geheel hebt. Embos dit met KiCo embossingpoeder Cosmic Froggy. Met Dyslusions heb ik nog met penseel van alles bewerkt aan de bloemen en takken. Om de kaart 2 mooie linten matten. Mat de kaart op zwart en knal geel en snij dit op maat. Be-inkt de tekst en druk dit af, embos het met Cosmic Froggy en stans het uit met een nestabilitie. Bewerk de randen met Distressinkt en mat het met 3d kit op de kaart.