donderdag 30 december 2010

Simpel maar mooi!!

Volg de uitleg voor Direct to Papertechniek, zie uitleg technieken. Brilliance Pearlescent, Ivy, Thyme en Lime zijn hier gebruikt. Pons of knip de hoeken rond en mat het op een donkergroene kaart. Pons hier ook de hoeken rond. Maak 3 of  afdrukken van de bloemen en embos het met clear. Knip ze uit en spons ze met een kleur groen. Knip 2 bloemen in stukken. Mat 2 bloemen op de kaart en de andere 2 bloemen kunt u gebruiken om er 3d bloemen van te maken. Mat dit alles met 3d kit. Pimp de kaart op met een bijpassende groene organzalint.

Ik heb de laatste dagen .........

Volg de uitleg van Drip Drop technique of Druppeltechniek.Alle stempels zijn van KiCoStamps. Ik heb hier de kleuren Brilliance Pearlescent Lavender, Sky Blue en Pruple gebruikt. Mat het geheel op een donkerpaars karton en snij dit op maat. Mat het geheel op Lavendelblauwe kaart. De bloem is van klei, deze is gekleurd met de kleuren die hierboven vermeld staan. Be-inkt de tekst met Purple en druk deze op de kaart af.

Uitleg: Kaart

Uitleg: Resisttechniek en de Direct tot Papertechniek. Deze technieken worden via een kaart uitgelegd. klik op onderstaande link.

Uitleg: Drip Drop Technique of Druppeltechniek

DRIP DROP TECHNIQUE OF DRUPPEL-TECHNIEK. Is een techniek die heel goed voor beginnende stempelaars gedaan kan worden. Klik op de link hieronder. 

Cars!!

Volg de uitleg van de Spotlighttechniek. Kleur de auto in met Derwentpotloden. Mat het geheel op 2 kleuren paars.De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle.