dinsdag 14 juni 2011

Ik wil ff zeggen ......

Bij dit kaartje heb ik de nieuwe embossingpoeder Vintage Pink gebruikt. Gebruik maskertape om een mooie rand te krijgen. Ik heb gestempeld met Versa Mark en de EP erop gestrooid, goed aftikken en daarna verhitten. Verwijder de maskertape en mat er een leuk lint overheen. Mat er 2 strikken op met 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Vintage Photo en gebruik een stempellineaal om het mooi recht op de kaart te krijgen. De swirl is van Stamping Sensations.

Dat verdiend een Bloemetje

Dit kaartje is 7,5 x 15 cm. Een uitdaging van mijn stempelgroep met embossen. Een leuke maat om goed naar je stempels te kijken. Bij dit kaartje heb ik de nieuwe embossingpoeder Vintage Pink gebruikt. Ik heb gestempeld met Versa Mark en de EP erop gestrooid, goed aftikken en daarna verhitten. Snij het kaartje op maat. Mat er een mooie bruine draad overheen. Mat het op donkerbruin papier en snij dit ook op maat. De bloem heb ik bespoten met glimmermist Walnut gold. Zodat de bloem een mooie gouden glans heeft. Be-inkt de tekst en druk dit af. Knip of snij het in een speelse vorm en spons de hoeken. Mat het op de kaart met 3d kit.De Swirl is van Stamping Sensations.

Nieuwe KiCo Embossingpoeders in aantocht

Afgelopen weken ben ik aan het stoeien geweest met embossingpoeders. 
Er komen 4 nieuwe embossingpoeders. Ze zijn semi-transparant en dat wil zeggen dat de gestempelde kleur door de embossingpoeder komt alleen door de embossingpoeder een extra kleur toevoegt. Dit is eindeloos te combineren en heel gaaf. Ook alleen met Versa mark kan de embossingpoeders ook gebruikt worden. 

Deze poeders worden zaterdag 18 juni 2011 ge├»ntroduceerd op de beurs in Ridderkerk. De EP zijn alleen bij KiCoStamps te koop. Vanaf zondag zullen ze ook in de winkel staan. 

Gaaf he!! Hierboven staan 2 voorbeelden met EP Vintage Pink.