maandag 14 mei 2018

Een beetje maf is zo .......

Van de gelliplate heb ik zoveel achtergronden liggen dat ik daar iets mee wilde doen. Natuurlijk kan je er tekst bij doen en klaar. Maar na een aantal kaarten ben ik wel een persoon die ook wat anders er mee wil doen.
Dus hier is hij dan. Een kaart genomen van Paint-On met een afdruk van de Gelliplate. Dit op maat gesneden en de achtergrondstempel (plate 118) be-inkt met Archival Watering Can. Een mooie grijze kleur. Deze afdrukken. Herhaal dit met cirkels (plate 89), maar kan ook met Archival Jet Black. De schoenen (Plate 66) be-inkten met Archival Jet Black en afdrukken. Neem wat druppels (plate 57) en be-inkt deze met archival Jet black en druk los uit de hand af (dus niet op een acrylblok plakken).
Kleur nu met Distress Oxide de schoenen en de cirkels in. Met een acrylpotlood wit de schoenen verder accentueren.
Neem een restje bewerkt papier. Be-inkt de tekst, be-inkt dit met Jet Black en druk het op het papier af. Snij het op maat, desnoods in delen en spons de randen met Distress Oxide.
De pijlen heb ik gewoon getekend met een Pilot Perma Ball pen. Doe nog wat accenten aanbrengen op je kaart met Sakura gelly white pen en mat de tekst met 3d kit op je kaart. Spons de randen van je kaart zwart en mat het op zwart karton.