dinsdag 19 september 2017

Een opvrolijk kaartje.

Soms wil je iemand opvrolijken, nou met die kleurrijke kaartje moet dat wel lukken toch??
Neem een Canvaskarton van 10 x 10 cm.  Doe 3 of 4 kleuren Distress oxide op je craftsheet en spuit er water op. Haal je kaartje erdoor. Droog het goed en pak met je kaartje de restjes inkt op. Droog dit tussendoor en herhaal dit totdat je een mooi geheel hebt. 

De het bovenstaande ook gelijk met een restje karton.  
Be-inkt de bloem met Archival Jet Black. Droog dit goed. Neem een waterpenseel en ga er mee over de bloem, zodat het goed nat is en dep dan met een droge tissue over de bloem. Je haalt dan wat kleur weg maar niet te veel. Doe dit met heel de bloem. Kleur hem dan in met Derwent Inktense potloden. Doe dit met de kleuren die je ook in de achtergrond hebt gebruikt. Maak een mooie witte rand met een Sakura Witte gelpen of Sharpie white. Dan kom je bloem meer naar voren. 

Be-inkt de tekst en druk deze af op het bewerkte restje karton. Snij het op maat en bewerk de randjes. Dit kan door te sponsen of door de derwent potloden te gebruiken. Mat het op zwart karton en snij het op maat. Mat de kaart op zwart karton, snij dit op maat. Neem een bijpassende kleur kaart en mat daar de kaart op. Mat de tekst iets van je kaartje af. Mat als laatste 2 kleine strikjes op de kaart met Tacky glue

Distress Oxide: Fired Brick, Wilted Violet, Fossilized Amber, Spiced Marmalade.
De stempels zijn van Plate 121 en 130. 

Wilt u de stempels bestellen, klik HIER