zaterdag 26 februari 2011

Een kaartje om te laten weten .........

Neem een lila kaart en mat daar een donkerpaarse strook op. Maak een leuke achtergrond met Big & Juicy en gesso (zie uitleg technieken). Be-inkt de bloemen (Serendipity) met Stazon paars of zwart en druk deze af op de ondergrond. Knip of snij de bloemen uit en mat deze op de kaart evt. met 3d kit zodat u wat diepte krijgt. Maak een mooie knoop van satijnenlint en mat deze op een bloem. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon paars of zwart en druk deze op de kaart af.

Word maar snel weer beter.

De bloemen zijn gemaakt met uitleg achtergronden big & Juicy en gesso. (Zie uitleg technieken). Ik heb op die achtergronden bloemen (Serendipity) gestempeld met Stazon Paars. Knip de bloemen uit. Pons een mooie strook en mat deze op een paarse kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon paars en druk deze af op de strook. Mat de bloemen in mooie combi op de kaart. Desnoods kunt er een aantal met 3d kit doen, zodat u iets diepte krijgt.

Fijne Verjaardag

Gave kaart he!! Jullie zien helaas niet goed dat de kids glimmen door de embossingpoeder. De kids (stamping Sensations) be-inkten met Brilliance Red Rocket Gold en afdrukken op wit papier. De afdruk met semi-transparant embossingpoeder Crystal red bestrooien en verwarmen met de heattool. De kaart op maat knippen en sponsen met Brilliance Chocolate Pearl. Een kaart snijden iets groter dan de afdruk van de kinderen. Daar de randen van sponsen met Brilliance Chocolate Pearl. De kids hierop matten. Neem een witte of gebroken witte kaart. Be-inkt de stempel (Stamping Sensations) met Brilliance Red Rocket Gold en druk het af op de kaart. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Mat een bladerlint over de kaart en mat de kids op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Chocolate Pearl. en druk dit af op een restje papier. Knip of snij een leuke vorm. Mat dit op een met Red Rocket Gold bewerkt restje papier en snij het iets groter dan de tekst. Mat dit op de kaart en pimp de kaart op met roosjes.