dinsdag 13 december 2011

Elke dag weten we ....

Deze kaart is snel klaar. Alle stempels zijn van KiCoStamps. Neem een gebroken witte kaart. Be-inkt het Swirlblad met een drie kleuren inktpad van Brilliance Tiramisu. Druk dit af op de kaart. Herhaal dit. Be-inkt de bloem met de lichtste kleuren uit de inktpad en druk dit af op een restje papier. Embos de bloem met Semi-transp. embossingpoeder Goldie (KiCoStamps). Knip of snij het uit en mat het op de kaart. Be-inkt de bloem nogmaal en druk deze gedeeltelijk af op de kaart. Ook de binnenkant van de kaart heb ik aan de rechterzijde bestempeld met deze bloem. Spons de randen van de kaart. Be-inkt de tekst met de lichtste kleuren en druk dit af, embos het met Goldie.

Merry Christmas


De achtergrond is met Pearl ex gemaakt. Daardoor is het papier mooi gaan glimmen in diverse kleuren. Gelukkig ziet u de kleuren hier meer. Hoe en wat zal ik binnenkort in een Youtube fimpje uitleggen. Daar je het op een groot vel doet, kan je een aantal kaarten tegelijk maken. De stempels zijn afgedrukt met Archival of Stazon zwart. Snij de achtergrond op maat en mat het op diverse kleuren papier. Speel met grootte, kleuren. Ik heb glimmend wit draad erover heen gespannen, zodat het geheel breekt. Maak dit goed met plakband aan de achterzijde vast.  Maak dit goed met plakband aan de achterzijde vast. Neem een donker rode kaart en be-inkt de stempel met Encore Champagne. Druk dit af op de kaart en maak er een mooi geheel van. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Versa mark en embos het met goud (KiCoStamps). Mat de Pearl-ex kaart op de bestempelde kaart.

Merry Christmas


De achtergrond is met Pearl ex gemaakt. Daardoor is het papier mooi gaan glimmen in diverse kleuren (Helaas zie u door de scan niet goed de mooie kleuren). Hoe en wat zal ik binnenkort in een Youtube fimpje uitleggen. Daar je het op een groot vel doet, kan je een aantal kaarten tegelijk maken. De stempels zijn afgedrukt met Archival of Stazon zwart. Snij de achtergrond op maat en mat het op diverse kleuren papier. Speel met grootte, kleuren. Ik heb gouddraad erover heen gespannen, zodat het geheel breekt. Maak dit goed met plakband aan de achterzijde vast. Neem een donker rode kaart en be-inkt de stempel met Encore goud. Druk dit af op de kaart en maak er een mooi geheel van. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Versa mark en embos het met goud (KiCoStamps). Mat de Pearl-ex kaart op de bestempelde kaart.