woensdag 26 augustus 2020

Uitdaging: Verwerk je leeftijd / cijfers

 Hallo allemaal, 

zoals gewoonlijk loop ik achter op de uitdagingen, deze ben ik nu aan het inhalen.
Dit is een uitdaging van de KiCoStamps FB groep van 22 mei 2020. De uitdaging is verwerk je leeftijd/cijfers. Beide heb ik verwerkt dus ..... zoek maar hoe oud ik ben hi hi.

Ik werk in een AJ met kraft papier. Neem een restpapier die bewerkt is met een gelliplate. Knip of snij het in een cirkel, zo groot als jij wilt. Maak bv met een bord een cirkel.

Neem een achtergrond met cijfers. Be-inkt dit met een bijpassende kleur Archival en druk dit eerst licht af, blijf afdrukken totdat er geen kleur meer af komt. Ik doe dit zonder acrylblok, dus gewoon uit de losse hand.
Leg dit even apart.

Neem de Art Journal. Be-inkt een achtergrond met cirkels met Archival Jet Black en druk dit af. Herhaal dit proces totdat je een leuke lay-out hebt. Het moet wel onder de bewerkte cirkel uit komen.

Droog dit met de heattool.

Kleur nu de achtergrond cirkels met de kleuren verf die ook in de grote cirkel terug komen. Droog dit goed met de heattool.

Mat nu de grote cirkel op de pagina. Neem nu de cijfers en be-inkt deze met Archival Jet black en druk dit af, waar jij wilt en wat jij leuk vindt. Ik heb ook de bewerkte cirkel vol gestempeld.

Maak in het midden een cirkel van een dop en stempel de 2 pijlen erin. 

Bewerk nu de kleine en grote cirkel met een Stabillo all aquarelpotlood zwart.

Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze af op een restje karton. Knip dit in stukken en maak de randen zwart. Mat dit op je AJ met foamtape.
Teken desnoods nog een randje met een fine liner om je tekst.

Hoop dat ik jullie geïnspireerd heb om zeker met de uitdaging mee te doen, het is zo leuk!

Benodigdheden:
Art Journal, 

Restpapier bewerkt met de gelliplate en schaartje.

Stempels plate 81 achtergrond cirkels, 

Plate 87 cijfers, pijlen en tekst.
Archival Jet Black, 

Div. kleuren acrylverf en penselen.

Stabillo all potlood, fine liner

Foamtape,

Heattool.