zaterdag 1 januari 2011

Hieper de Piep ....

Doe de direct to papertechniek. Zie uitleg technieken. Be-inkt de stempel met Medit.Blue van Brilliance en druk deze af. Mat het op een witte kaart. Be-inkt de Pauw met Meditt. Blue en embos hem met Semi-transparant Peppermint Stick. Knip of snij de pauw uit. Neem een restje wit papier en doe de direct to papertechniek met Sky blue. Be-inkt de tekst met Medit.Blue en druk deze af op het bewerkte papier. Knip of snij een leuke vorm en mat dit op wit papier. Knip of snij de tekst iets groter. Mat de tekst en pauw op de kaart met 3d kit.

Uchjes en Kuchjes .....

Doe de Drip Drop techniek of Druppeltechniek met Brilliance kleuren Sky Blue, Violet en Lavender. Zie uitleg technieken. De stempels zijn van KiCoStamps. Druk de stempel af en trek er een lijn met blauw omheen. Be-inkt de tekst met dezelfde kleuren en druk deze ook op de kaart af. Mat het op een bijpassende kleur blauwe kaart.

Uitleg: Kustechniek

Yes yes mijn eerste workshop op film. Het is de "KUSTECHNIEK". Klik op onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje.


http://www.youtube.com/watch?v=kKOP5744ItU

Uitleg: Magic Stamps

Kon het niet laten om toch nu snel verder te gaan. Hieronder de workshop "werken met een "MAGIC STAMP OF PENSCORE". Klik op de onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje. 

http://www.youtube.com/watch?v=0pp5FYGekRE

Bloemen van ...........

Deze kaart is gemaakt met de Magic Stamps. Zie uitleg technieken en volg de workshop. Knip de Magic Stamps afdruk uit in een leuke vorm. Mat het op een paarse kaart en wikkel er mooi organza lint omheen.  Bewerk een kaart met Lavender met de Direct to Papertechniek. Mat het en knip deze ook in een mooie vorm. Mat alles op een paarse kaart, knip deze ook in de vorm.  Be-inkt de bloemen met Brilliance Violet en druk deze af. Embos het met Clear embossingpoeder. Knip de bloemen uit. Spons ze met een bijpassende kleur.Mat de bloemen op de kaart in 3d met 3d kit. Ik heb de stempels gebruikt van KiCoStamps, Brilliance Lavender, Purple en Violet.

Plop!! Hier ben ik.

Neem een enkele witte kaart en pons er een mooie rand aan. Neem een enkele blauwe kaart en pons hier ook een mooie rand aan. Snij de witte kaart iets kleiner en mat deze op de blauwe kaart. Doe op de witte kaart de spotlighttechniek. De Stempels zijn van Stamping Sensations en KiCoStamps. Pimp de kaart op met mooi lint.

Magic Stamp ATC

Deze atc is niet zo mooi gescand, mijn excuses hiervoor. De achtergrond is met de Magic Stamps gemaakt. Volg de workshop Magic stamps zie uitleg technieken. Be-inkt de kindjes (Home Impressions) met Donker blauw van Colorbox en embos het met clear embossingpoeder. Knip de kindjes uit en kleur het in met Brilliance sky blue, Pimp de kaart op met kant en bloemetje. Mat op de atc een ovaaltje en mat hier de kindjes op met 3d kit.