zondag 20 mei 2012

Ziek, zwak en misselijk.

Stans van restjes scrappapier een aantal vierkantjes met de CB en nestabilities. Deze mat je op een mooi bijpassende kleur kaart. Be-inkt je Bold bloemen stempel met Sky blue of chololate van Brilliance en druk ze af op een restje wit karton. Knip ze uit. Doe er een leuke brad in en mat ze met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekststempel met Versa Mark en druk het met behulp van de stempellineaal op de kaart af. Bestrooi Embossingpoeder Detail white en verhit het. 

De stempels en embossingpoeders zijn van KiCoStamps.

Een dikke ......

Deze kaart is in het echt veel mooier. De kleuren zijn zo warm. Stans van rest scrappapier rondjes met en CB en nestabilitie, doe dit in verschillende maten. Zo kan je ook het restpapier ook goed benutten. 
Maak hier op een donkerbruin kart een mooi geheel van en mat dit. Be-inkt de Geometric stempel met Olive en Chocolate van Brilliance en druk dit af op wit rest karton. Stans ze uit met een CB en Nestabilitie Scallop Cirkel. Doe er een leuke brad en in en mat ze op de kaart met 3d kit. 
Be-inkt de tekst met Versa Mark en druk het af met behulp van een stempellineaal. 
Bestrooi het met embossingpoeder Detail white en verhit dit.

Alle stempels en embossingpoeder is van KiCoStamps.

In kalmte rust kracht.Iedereen kent het wel. Veel restjes papier en niet weten wat je er mee aan moet. Weggooien is géén optie want het kost allemaal al genoeg. Daar zit je nu met een bak vol restjes. Met deze techniek heb je heel snel een dot kaarten en alle restjes verdwijnen heel snel. Hier op mijn blog heb ik al een workshop met restjes reepjes papier maar hier nog een hele leuke serie.
Stans met de CB en nestabilities leuke vierkantjes. Van alle maten wat. Neem een leuk bijpassende kleur kaart en mat ze naast, op elkaar. Maak er een leuke geheel van, je kunt het niet fout doen. 

Neem een leuke bold bloem stempel en be-inkt deze met Sky blue of Chocolate van Brilliance en druk deze af op een restje wit papier. Stans deze uit met CB en nestabilities of knip het uit. Be-inkt de tekst met Stazon Blue of Black en druk deze met behulp van de stempellineaal op de kaart. Mat er een leuke brad door de stanzen heen en mat ze met 3d kit op de kaart. 
Alle stempels zijn van KiCoStamps.