zondag 14 oktober 2012

Kadoverpakking

Deze kadoverpakking is gemaakt van een vierkante roestbruine kaart (een dubbele kaart). Deze in vorm rillen en daarna mooi scherp vouwen. Neem een witte vierkante kaart en zij die op maat zodat hij mooi past aan de voorkant van je envelop. De randen met Aged Mahony sponsen van buiten naar binnen. Zodat het mooi van donker naar licht overloopt. Volg de nu de techniek schilderen met Embossingpoeders. Zie youtube filmpjes KiCoStamps. Doe de techniek niet alleen op de bewerkte kaart maar laat het doorlopen op de voor en achterkant van de envelop. Neem een restje papier en doe dit ook met een los blad. Knip dit uit en mat de bewerkte kaart op de envelop. Mat het blad met 3d kit op de envelop. 
Neem een aantal stukjes klittenband en plak dit aan de binnenflap van de envelop. Zodat hij goed dicht blijft zitten. 

Nu kunt u de envelop vullen met chocolade of iets anders lekkers. 
De stempels zijn van KiCoStamps. Er zijn kleuren Tuscany embossingpoeders gebruikt.  


6de creatie Marja


De achtergrond geëmbost met de Paisley stempel in lila/turqoise.
De bloembladen (Paisley) zijn gestempeld op apart papier met de stempel van Home Impression. Background plate HI24 van KiCoStamps en met diamant embossingpoeder van Sternenstaub geëmbost. Daarna ingekleurd met Distress-inkt. Gemat op een donkerblauwe cardstock en uitgeknipt. Papieren witte bloemen erop maar deze eerst in bijpassende kleuren beïnkt. Mooie brad er doorheen en verhoogd opgeplakt.
De tekst op een overgebleven stukje papier van de achtergrond gestempeld. Uitgeknipt, gemat en eveneens verhoogd opgeplakt. Het geheel gemat op blauwe en witte cardstock.
Jammer dat ook bij deze foto vaak het prachtige glimmende effect verloren gaat.

Groetjes Marja 

Dank je wel voor je schitterende bijdrage Marja.