woensdag 9 mei 2012

Verjaardagen zijn gezond .....

Met kleine bloemetjes speel ik altijd heel graag. Dit is een snel kaartje al lijkt het niet zo.
Neem een witte kaart. Be-inkt het bloemenstempeltjes (KiCoStamps) met Brilliance Violet en druk die af, doe dit zo vaak en lekker speels zoals u dat op de kaart wilt hebben. Strooi hier KiCoStamps Sparkle White embossingpoeder overheen en tik het goed af. Verhit het geheel.
Stempel ook een aantal bloemetjes op een restje wit karton en embos dit ook. Knip deze bloemetjes uit en kleur ze in met een Dove blenderpen en Brilliance Purple en Orchid. Mat ze op de kaart, lekker speels met 3d kit.  Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Violet en druk hem met behulp van de stempellineaal af.


Dolletjes

Deze kaart is zo leuk geworden. De afbeelding lachte naar mij en moest er zeker wat mee doen. Hebben jullie dat ook wel eens??

De stempel (Third Coast) be-inkt met Brilliance Violet en druk deze af op een restje wit papier. Bestrooi deze met KiCoStamps Sparkle White en verhit het. Kleur de afbeelding met de Dove Blenderpen in met Brilliance purple en Orchid. Stans een ovaal van de afdruk met de CB en de nestabilitie, embos de ovaal. Stans of knip een iets groter ovaal van donker paars karton en mat het meisje erop. Neem een lila kaart en embos een strook met een CB, ril hier randen langs en mat een bijpassend lint. Be-inkt de tekst met Brilliance Violet en druk hem af met behulp van een stempellineaal.  Mat het ovaal op de kaart en pimp de kaart evt. op met diamantjes (zoals Kimara zegt) en bloemen.