woensdag 13 maart 2013

Elke dag weten we ......


De stempels zijn ook goed om condeleance kaart te maken. Niet de leukste kaarten om te maken maar dit hoort erbij. De basiskaart is gemaakt met 2 kleuren Brilliance in de Direct to papertechniek. Zie uitleg techniek youtube KiCoStamps.
Be-inkt de bladertak met Stazon en druk deze af op de kaart. 2 maal onder elkaar. Mat een mooi lint om de kaart. Mat het geheel op een zwarte kaart en snij dit op maat. Be-inkt de tekst met Stazon en druk dit met behulp van de stempellineaal op de kaart. Zie uitleg youtube KiCoStamps. 
Beide stempels zijn van KiCoStamps.  

Mooi BlauwDeze kaart is zo gaaf en zo simpel. De basiskaart is gemaakt met de Direct to paper techniek. Met 1 of 2 kleuren van Distressinkt. Be-inkt de tak met Stazon zwart en druk het op de kaart af. Mat mooi lint over de kaart. Mat de basiskaart op zwart karton en snij dit op maat. Mat het daarna op een bijpassende kleur blauwe kaart. Snij dit ook op maat. Be-inkt het meisje met Stazon zwart op een resije wit karton en kleur haar in met de dove blenderpen en de kleuren die u gebruikt hebt. Snij of knip het meisje uit. Bewerk het meisje met Goosebumps shimmer. Mat het meisje met 3d kit op de kaart.