zaterdag 3 augustus 2013

3 verschillendeDeze ATC's heb ik gemaakt met ondergrond Gesso en glimmermist. Zo gaaf en makkelijk om te doen. Daarna kunt ze makkelijk bestempelen of embossen. Oppimpen met wat tekst, parels, strikjes en klaar. Maar daarna de ATC's op een goed formaat en bijpassende kleur ATC.

Zomerse kleuren

Deze kaart is heel fleurig van kleur. De achtergrond is met alcoholinkt gewerkt. De stempel be-inkt met Archival black en afgedrukt. Toen zag ik dat mijn Archival inkt wat leeg raakte. Zelf zou ik hem nooit showen maar van de meiden moest ik hem laten zien omdat hij zo fleurig is en ter inspiratie. Natuurlijk kunt u nu nog tekst stempelen maar wij vinden hem zo gaaf.

Simpel maar leuk!


Hier is er eentje van. Een achtergrond gemaakt met alcoholinkt en craftsheet. Paarstinten heb ik gebruikt en wat Pearl. Daarna heb ik met Archival Deep Purple gestempeld en ingekleurd met alcoholinkt. Gaaf he!! De bovenrand geponst en die rondjes bewaard. Op een paarse kaart matten en daarna de rondjes één voor één matten. Met een pincet goed te doen. Hij is simpel maar ik vind hem er mooi geworden.