woensdag 26 september 2012

Blog iets verandert

Hallo Allemaal,

Op mijn blog waren in de loop van tijd verschillende lettertypes ontstaan. Dit omdat ik erg zoekende was naar iets wat voor iedereen makkelijk te lezen is, maar toch ook weer speels is. Dit blijkt toch niet goed samen te gaan. Daarom heb ik nu een vrij statige letter gekozen.
Nu heb ik heel mijn blog doorgelopen (heb er een lam armpje van) maar hoop dat ik nu overal dezelfde lettertype heb. Zoniet wilt u dan aub even melden.
Hij is lekker groot, al is die grootte niet overal zo (want dat is gewoon niet om te doen om dat aan te passen.) Maar ga proberen vanaf nu dat wel te doen. Het is een rustiger lettertype om te lezen, denk ik!
Hoe vinden jullie het zo??????

Groetjes, Conny

5de creatie van Marja de Visser


AVONDROOD

Deze kaart is gemaakt met één van de nieuwe fantastische stempelplates van KiCoStamps.
Eerst de achtergrond gespoten met gele, oranje en blauwe Dylusions of Glimmermist inkt. Hierop wat water gespetterd en af gedept. De maan met een penseel met water geschilderd en af gedept, waardoor dat gedeelte lichter van kleur werd. Met Archival  Jet Black de voorgrond stempel be-inkt en afgedrukt. Een gedeelte van uw stempel nogmaals be-inkten (desnoods afplakken met maskertape) en toen nogmaals ernaast gestempeld. 
De zwaluw en de vlucht zwaluwen be-inkten met Archival Jet Black en afdrukken op u papier. De eend be-inkten met Jet Black en op een apart stuk papier afdrukt. Deze uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Dit geeft diepte aan het tafereeltje.
De maan wat bijgekleurd met bijpassende kleuren en met witte Sakura Gelpen en zwarte pen het één en ander geaccentueerd. 

Ik vind het best een stemmige warme uitstraling gekregen hebben en ‘Avondrood’ een mooie bijpassende titel.
De stempels zijn allemaal van KiCoStamps van de Floral en Dieren Plate 46.
                
        Met creatieve groeten
                   MARJA

Dank je wel Marja voor je schitterende creatie. 
Conny