woensdag 15 mei 2013

Flowers

Deze kaart is gemaakt met diverse kleuren alcoholinkt. Ik vind het geweldig om met kleuren en technieken met alcoholinkt te spelen. Je krijgt dan prachtige resultaten. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met Alcoholinkt.
Dit kaartje is gemaakt op een restje glans papier. Ik heb diverse kleuren met mijn ogen dicht gepakt en ben lekker gaan spelen en wat een geweldig resultaat. Vaak pakken wij als volwassenen telkens de kleuren die ons het meest aanspreken. Maar probeer het maar eens uit om kleuren met je ogen dicht te pakken en daarmee te spelen. 
Snij het kaartje op maat. Be-inkt de stempel (Home Impressions) met Archival inkt zwart en druk deze af. Daar waar er pearl is gebruikt wordt de afdruk wat vager. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. In het midden heb ik nog een swirl gebruikt (Home Impressions) en ook be-inkt met Archival inkt zwart en ertussen afgedrukt. Het geheel op een zwarte en bijpassende kleur karton gemat.

Vind u hem ook zo gaaf???

Lachen houd je jong, ......

Het onderste gedeelte heb ik met alcoholinkt gemaakt. Een combi van technieken met alcoholinkt op mica. Ook hier heb ik veelvuldig kleuren gebruikt. Op de één of andere manier vind ik dat geweldig met alcoholinkt terwijl vele mij kennen van de Ton sur ton kleuren. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 2.
Snij de mica op maat. Bewerk deze met alcoholinkt. Neem een wit karton en vouw deze dubbel. Masker de onderzijde af. Be-inkt het bloemetje (KiCoStamps) met Archival zwart en druk deze af boven het masker. Herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Kleur een aantal bloemen in met distressinkt en een Dove blenderpen. Verwijder het masker en mat het mica met greattape (of ander tape). Mat over deze lijn een mooi lint. Maak een mooie strik en mat deze met 3d kit op de creatie. 
Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Archival inkt zwart en druk deze af op een restje karton. Snij dit op maat en mat het met 3d kit op uw creatie.

KOP OP!!


Hier nog een snelle kaart. Ik kan er niet mee stoppen als ik eenmaal begin. Er is gestempeld met Archival inkt. De vlinder en tekst is van KiCoStamps, de swirl is van Stamping Sensation.