vrijdag 26 juli 2013

Glimmertje

Deze ATC glimt je tegemoet, helaas niet goed te zien op de foto. De achtergrond is gemaakt met glimmermist en vloeipapier. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Be-inkt de bomen en embos deze met Copper Dreams. Doodle de bomen.Stempel en Embossingpoeder van KiCoStamps.

Glimmermist en vloeipapier is gaaf!

Deze ATC is gemaakt van een stukje bewerkt vloeipapier. Is hij niet gaaf?? Zo ziet u maar dat de vloeipapier niet geheel bedekt hoeft te zijn. Volg de workshop Uitleg technieken Youtube KiCoStamps, glimmermist en vloeipapier. Be-inkt een stempel met Archival en druk deze willekeurig af.
Mat een stukje bewerkt vloeipapier op een ATC en druk er flinke kreukels in. Na goed drogen afknippen. Mat er een leuk lintje omheen. Mat het geheel op een bruine of zwart ATC. Pimp de kaart op met bijpassende bloemetjes en parels. 
Stempel van Home Impressions

Bloemetjes

Nog eentje met Glimmermist en vloeipapier. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Be-inkt de stempel met Archival inkt Zwart. Mat dit op een ATC en druk er evt. kreukels in. Laat het goed drogen en knip alles af. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af. Embos het met Copper Dreams. Mat het geheel op een ATC en pimp de kaart op met parels. 
De stempel is van Home impressions. De embossingpoeder van KiCoStamps.