zondag 16 maart 2014

YES YES ALCOHOLINKT IS BINNEN!!

Yes yes eindelijk zijn de nieuwe kleuren alcoholinkt binnen. Ze zijn super mooi van kleur. Ze zijn in één set van 6 stuks te koop. Klik op de link om ze te bestellen of te reserveren want ze gaan erg hard.  Nieuwe kleuren alcoholinkt

ZE ZIJN OP DIT MOMENT UITVERKOCHT, HOPELIJK HEB IK ZE OP HET ART SPECIALLY EVENT WEER. 

Encore en nieuwe stempels
Deze kaart is in het echt mooier, daar de Encore inkt glimt en de kaart dus ook op diverse plaatsen glimt. Je kan heel veel met Encore inkt. Hier heb ik de Resisttechniek gebruikt met Encore op een zwarte kaart. Daar is de Encore heel erg geschikt voor. De bloemen met ik met Encore gestempeld en daarna uitgeknipt en met Diamond Glaze bewerkt. De kaart op maat snijden dit op een paars karton matten en op maat snijden. Een mooi lint matten. Maak gelijk een mooie strik. De kaart op zwart karton matten en op maat snijden, de strik en bloemen met 3d kit op de kaart matten. 
De stempels zijn van de nieuwe sheets.

Wat een gave kleuren he!!

Wat een gave kleuren he!! De Distress Stains zijn daar super geschikt voor. Wat heb ik gedaan. Ik heb een template op mijn DCP papier gelegd en ben met Adirondack Pearl dabber erover heen gegaan. Daarna kun je op de craftsheet met Distress Stains werken, maar direct op je papier kan ook. Zie uitleg technieken Foto's KiCoStamps, Resisttechniek.  Drogen met een heattool.
Daarna kunt u met een witte Sakura Gelpen de kaart accentueren, dat heet doodlen. Lint eroverheen, matten en klaar is de kaart.

Dit is hem geworden. Ik vind hem super gaaf geworden, kleuren die zo mooi in elkaar over lopen. De vage blokjes resist ertussen door. Het doodlen maakt het af.

Find yourself in the Art


Deze kaarten zijn gemaakt met de nieuwe stempels en de techniek "Schilderen met embossingpoeder" Volg de workshop zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps.  De tekst is gestempeld met Archival. De hoeken zijn gesponst (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps) met Distressinkt. Even matten op bijpassende kleuren karton.

Meisjes, veren en bloemen


Hier heeft Marja de sheets een beetje gecombineerd. Gaaf he!! Voor beschrijvingen ga naar Blog Marja de Visser

OgenDe nieuwe sheets zijn geweldig. Marja is ook weer bezig geweest. Hier een leuk voorbeeld van de ogen.