woensdag 14 maart 2012

Youtube filmpje: Uitleg: KiCoTechniek of Vriesspraytechniek

Hallo Allemaal,

De KiCoTechniek of Vriesspraytechniek is een mooie en snelle techniek. Met schitterende resultaten. 
Klik hieronder op het filmpje. 
 

Dan wens ik u heel veel kijk en leerplezier.
Onder dit bericht staan al een aantal voorbeelden met deze techniek.

Groetjes Conny

Als de tijd vliegt, vlieg ........


Deze kaart is gemaakt met Encore inkt.  Zie uitleg Youtube filmpje Achtergronden met Encore inkt. Volg de workshop.
Voor de basiskaart heb ik Encore Purple en Teal op zwart glossy gebruikt. Snij de bewerkte kaart op maat, maak de randen zwart met  Stazon Black.
Neem een correspondentiekaartje en bewerk de randen met Encore inkt met de Direct to papertechniek. (zie uitleg technieken youtube filmpje) Een lange en korte zijde met Teal en de andere lange en korte zijde met Purple. Mat de basiskaart op de bewerkte kaart.
Neem een zwarte kaart, snij dit op maat. Be-inkt de vlinder met Teal en druk deze af in een hoek van de zwarte kaart. Be-inkt de vlinder nogmaals maar dan met Purple en druk deze af in de andere hoek van de zwarte kaart.
Mat de basiskaart op de zwarte kaart.
Neem een rest karton wit. Be-inkt de Vlinder (Home Impressions) met Versa Mark en druk deze af. Herhaal dit nogmaals. Bestrooi het met embossingpoeder wit (KiCoStamps) en verhit dit met de heattool.
Bewerk één vlinder met de direct to papertechniek met Encore Teal en de tweede vlinder met Purple. Knip of snij de vlinders uit. Mat deze op de kaart met 3d kit.Pimp de vlinders op met decoratieve juwelen.