woensdag 22 januari 2014

Nieuwe kleuren Alcoholinkt

NIEUWE KLEUREN ALCOHOLINKT:

Zoals vele al misschien vernomen hebben zijn er weer 6 nieuwe kleuren alcoholinkt. Ik heb geen kleurtjes om te laten zien, maar wel de namen. Ik ga ze voorlopig per 6 verkopen daar het heel moeilijk is om het te importeren. Als het goed is komen ze begin / half februari binnen. 

De kleuren zijn: Honeycomb (geelbruin), Indigo (blauw), Botanical (groen) Mermaid (blauwgroen), Poppyfield (oranjebruin) en Teakwood (heel donker bruin). 

Daar ik niet weet hoeveel setjes ik binnen krijg zet ik het setje (6 stuks) in het systeem. U kunt pre-orderen tot de hoeveelheid dat ik zeker weet binnen te krijgen. Daarna sluit ik de Pre-order om teleurstellingen te voorkomen. Zodra ik dan meer weet laat ik het zeker weten. Dus wees er snel bij! 

Klik op de link:  http://www.kicostamps.nl/a-36274373/adirondack-alcoholinkt-alcohol-ink/adirondack-alcoholinkt-nieuwe-kleuren-pre-order/

Bij deze leveringen worden de andere kleuren alcoholinkt ook weer aangevuld. Dan heb ik weer alle kleuren in voorraad. 

Groetjes Conny

Magic stamp meer mogelijkheden.


Door stem problemen is het opnemen van filmpjes een tijd al een probleem. Op de beurs hebben mensen al meer mogelijkheden gezien met de Magic Stamps. Zo gaaf! Ik hoop dan ook dat ik spoedig dit allemaal op kan nemen, nog even geduld aub. 

Hierboven een super leuke kaart, die al gezellig aan doet in dit grijze weer. De achtergrond is gemaakt met de Magic stamps. Zie uitleg technieken Magic Stamps meer mogelijkheden (deze komt nog) en daarna de uitleg technieken Magic Stamps. Be-inkt de stempel met blaadjes met Versa Mark en druk deze af, herhaal dit nogmaals en embos de afdrukken. Zie uitleg technieken schilderen met embossingpoeder. Snij uw kaart op maat. Mat er een mooi bijpassende kleur lint bij en maak er een mooie strik op. Mat de kaart op 2 lagen bijpassende kleuren karton. Snij telkens de laag op maat voordat je de tweede laag mat.