zaterdag 25 februari 2012

MIS je! en toppertje!!

Deze tags zijn gemaakt met de Distress Stains. Jeetje wat is dat heerlijk spul om mee te werken. Het maakt niet uit of je bruine of witte tags neemt, het wordt beide erg leuk. Bij de linker tag de kleuren Broken China en Vintage Photo gebruikt, bij de rechter tag Spiced Marmelade en Vintage Photo. Ga direct met u distress Stains over uw papier. Doe dit vooral niet te netjes. Spuit er water over heen en droog het met de heattool. Be-inkt de Stempel met Vintage Photo of Walnut stain en druk dit af op de tag. 
Be-inkt de tekst met Stazon zwart en druk dit af op de tag. Pimp de tag op met diverse linten in kleuren die erbij passen.

Bedankt voor je Hulp!!

Deze kaart is gemaakt met de Magic Stamp. Zie uitleg technieken Youtube filmpjes en volg de workshop.
Maak een afdruk met Brilliance Red Rocket Gold. Be-inkt de vis en het plantenstempel (KiCoStamps) met Red Rocket Gold en embos het met Japanese Lacquer. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Red rocket Gold en druk deze af. Accentueer de letters met een fineliner zwart.

Als de tijd vliegt, vlieg ........

Deze kaart is gemaakt met de Magic Stamps. Zie uitleg technieken youtube filmpjes. Volg de workshop. Maak de afdruk met Brilliance regenboogdoos Twilight. Be-inkt de Swirlbladeren (KiCoStamps) met Victorian Violet en embos het met Fabulous Grape. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Vict. Violet en druk deze af op de kaart. Bewerk de randen van de kaart met de inktpad.

I Wish you .......

Deze kaart is gemaakt met elastiekjes techniek. Ik heb de regenboogdoos Twilight van Brilliance gebruikt. Neem een vierkante licht paarse kaart en doe de elastiekjestechniek. Pons een rand van een donker paars karton en mat deze onder aan de kaart. Be-inkt de tovenaar (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze af op een restje papier. Kleur hem in met bovenstaande kleuren en een Dove Blenderpen. Accent. evt. met een zwarte fineliner. Snij of knip hem uit. Mat de tovenaar op de kaart met 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Vic.Violet Brilliance en druk deze af op een restje karton. Knip de tekst in een aparte vorm en spons de randen.

Soms is het leven zwaar ........

Deze kaart is gemaakt met Goosebumps. Zie uitleg technieken Youtube filmpjes. Volg de workshop stempelen met Goosebumps. Ik heb de regenboogdoos "Peacock" van Brilliance gebruikt. Be-inkt de stempel (KiCoStamps) nogmaals met Med.Bue van Brilliance en druk deze af. Op de afscheiding mat een 2 kleuren organza lint. Mat het geheel op een fel blauwe kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Med. Blue en druk deze met behulp van uw stempellineaal af. Pimp uw kaart evt. op met een strikje.