zondag 9 januari 2011

Proficiat

De bloemetjes zijn met de drip drop technique of druppeltechniek gedaan. De stempel is van Serendipity en met de kleuren van Brilliance Red Rocket Gold en Lightning Black gedaan. Neem een witte kaart en embos het met de CB. Stans met de CB 2 leuke vormpjes uit. De witte iets kleiner dan de rode. Mat het rode kaartje om de geemboste kaart en mat er een lint omheen. Mat dit geheel op een rode kaart. Doe de druppeltechniek op het witte kaartje en mat dit op het rode stansje met evt. 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart of Lightning Black en snij een leuke vorm. Mat het op rood karton (restje) en snij dit iets groter. Mat het met 3d kit op de kaart.

Fijne Verjaardag

De stempel (Stamping Sensations) be-inkten met Dabber Lettuce en deze afdrukken op donkerbruin papier. Enkele bloemen of blaadjes accentueren met Sakura Witte gelpen. Een mooi groene satijnen lint matten om de kaart. De tekst (KiCoStamps) be-inkten met Dabber Lettuce en afdrukken op een restje wit papier. Snij dit op maat en mat het op de kaart met 3d kit.

Ik heb de laatste dagen ........

Deze kaart met de Drip Drop techniek of Druppeltechniek gedaan, volg de workshop. Zie uitleg technieken. 
Ik heb de kleuren gebruikt, Brilliance Pearl. Beige, Pearl. Chocolate, Red Rocket Gold. De stempels zijn van KiCoStamps. 
Be-inkt de tekst met Chocolate Pearlescent van Brilliance en druk deze af op een stans. Deze heb ik gemaakt met een Nestabilitie en CB. Spons de randen met Red Rocket Gold. Mat over de kaart een bruin satijnen lint en mat het op een donkerbruine kaart. Mat de stans op een bruine stans en dan op de kaart.

Proficiat


 
De stempel be-inkten met 2 kleuren Dabbers. Maak een afdruk en maak gelijk je stempels goed schoon. Ik heb de kleuren Copper en Cranberry gebruikt. Mooie warme kleuren. Be-inkt de tekststempel met Brilliance Chocolate Pearlescent en druk deze af op de kaart. Pimp de kaart op met mooie linten. Mat de kaart eventueel.