woensdag 5 juni 2013

Kissing swirls


Deze kaart is gemaakt voor de uitdaging van mijn stempelgroep. Zie uitleg technieken Youtube filmpjes van KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 2.
Volg de workshop van Kussen op alcoholinkt. Ik heb swirls genomen. Dit heb ik op een lila kaart gemat en op maat gesneden. Mat er een mooi lint omheen en maak dit aan de achterzijde vast. Mat het geheel op een paarse kaart. Snij dit evt. op maat. Maak een achtergrond met de KiCotechniek of vriesspraytechniek met bijpassende kleuren. Be-inkt de roos en met Archival inkt Deep Purple en druk deze af op de bewerkte kaart met de KiCotechniek. Herhaal dit totdat u het aantal rozen hebt die u nodig hebt. Stempel er ook een aantal op een lila kaart. Knip of snij de rozen uit. Mat 3 gehele rozen op de kaart en maak er een mooi geheel van. Doe dit ook met rozen zonder steel. Pimp de kaart op met een strikje.

Lekker fleurig


Deze ATC'S heb ik gemaakt als bedankje dat de dames meededen aan de swap op mijn stempelgroep. Lekker fleurig. De achtergrond is gemaakt met alcoholinkt. De stempel be-inkt met versa mark en daarna geembost met Tuscany embossingpoeder kleur Concord. Even oppimpen met wat kleine blommetjes. Daarna afmatten op zwart op paarse ATC.