dinsdag 27 maart 2012

Zo snel mooi!!

Deze kaart is gemaakt met de KiCotechniek of Vriesspraytechniek. Zie technieken Youtube filmpjes KiCo. Volg de workshop. 
Ik heb de kleuren Sandal, hazelnut en espresso gebruikt.
Maak een mooie achtergrond en snij dit op maat. Mat het geheel op creme karton en snij dit iets groter dan de achtergrond. Pons een mooie rand uit donkerbruin karton en mat dit op de kaart. Mat het geheel op roodbruin karton. Be-inkt de stempel (KiCoStamps) met Archival coffee en  druk dit af op de kaart, doe dit nogmaals. Be-inkt de bloem (KiCoStamps) met Brilliance chocolate en druk deze af op een restje bewerkte achtergrond papier. Embos het met embossingpoeder Goldie (KiCoStamps) en knip de bloemen uit. Mat dit met 3d kit op de kaart. Pimp de kaart evt. op met een strik.

Mooi en snel !!

Op deze kaart is de KiCotechniek of Vriesspraytechniek gedaan. Zie uitleg youtube filmpjes KiCo. Volg de workshop. Be-inkt de stempel (KiCoStamps) met Versa Mark en druk dit af op de kaart. Embos de afdruk met Brown Fizz embossingpoeder (KiCoStamps) en snij een stuk van de kaart. Mat de delen op bruin of zwart karton en mat het op elkaar. Mat het geheel op bijpassende kleur groen.