dinsdag 12 maart 2013

Zo gaaf!!


Deze kaart is in het echt veel mooier, zeker qua kleur. De achtergrond is gesprayd met Dylusions. De Plant be-inkt met versa Mark en daarna met embossingpoeder zwart geembost. Tot mijn verbazing is de embossinpoeder een beetje weggetrokken en de zwarte kleur bleef achter waardoor het een apart effect gaf. Dit gebeurde omdat de ondergrond nog vrij nat was. Heel apart. 
Be-inkt de ronde stempel met Versa Mark en druk deze af, herhaal dit totdat de onderzijde geheel bestempeld is. Embos de rondjes met embossingpoeder zwart. Be-inkt de libelles met Versa Mark en druk deze af op de kaart. Embos de libelles. Zet ook een afdruk op een restje wit karton met Versa Mark en embos deze ook met embossingpoeder zwart. Knip deze uit. 
Bewerk de kaart met een witte gelpen van Sakura. Jeetje wat geeft dat een leuk effect zeg. Mat het geheel op een zwart kaart en snij deze op maat, daarna op een donkerrode kaart. Snij deze ook op maat. Mat de libel die u uitgeknipt hebt met 3d kit op de kaart. Alle stempels zijn van de nieuwe sheets van KiCoStamps.

Waxpapiertechniek net anders


De waxpapiertechniek is voor vele wel bekend maar ik wilde weer net iets anders, zoals vele van mij wel bekend is. 

Deze kaart vind ik zo gaaf, ook omdat er delen nog heel licht zijn en de wax ertoch heel goed doorkomt.

De sheet die ik gebruikt hebt is voor vele moeilijk af te drukken toch met de Archival Coffee is hij zo goed af te drukken. 

Daarom heb ik deze kaart ook gebruikt voor de workhsopdag. 

SteampunkDeze atc's zijn gemaakt met als achtergrond de waxpapier. Ik heb de kleuren Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage Photo gebruikt. Daarna ben ik gaan stempelen met Steampunk stempels van KiCoStamps met Vintage Photo en Walnut Stain van Distressinkt. 

Stempel op restjes waxpapier woordjes en knip dit in leuke vormpjes en mat dit op de atc's Pimp de atc's op met lintjes en andere stempels, die u stempelt en uitknipt en met 3d kit mat.

Lente-achtig

Normaal hou ik van aarde tinten maar af en toe heb ik uitschieters hi hi. Deze atc's zijn gemaakt met de waxpapiertechniek. Met allemaal vrolijke kleuren. Met die kou en sneeuw had ik behoefte aan fleurige kleuren. 
Be-inkt de stempels van Stamping Sensations en druk deze af in de bijpassende kleur. Be-inkt de roos nogmaals met Stazon zwart en druk deze af. Doe een leuke lint om de atc's en mat er een strikje op. 
Mat de atc's op een zwarte atc.