vrijdag 25 mei 2018

Als je iets ......


Deze kaart is met Color Burst gemaakt. Snij een kaart Paint-On papier van 10 x 15 cm. en plak er wat oud boekpapier op. Maak de kaart flink nat en spray er wat Color Burst overheen. Ik heb hier diverse kleuren gebruikt, hoe gaaf is dat.
Be-inkt de achtergrond stempel Plate 118 met Archival Jet Black en druk deze af op de kaart. Be-inkt de vogel Plate 120 met Archival Jet Black en druk deze af op een restje karton en knip het uit. Kleur het in met dezelfde kleuren van Color Burst.

Be-inkt de Swirl van Plate 37 met Archival Jet Black en druk deze af, herhaal dit aan de andere zijde. Be-inkt de tekst van plate 138 met Archival Jet Black en druk dit af op de kaart met behulp van een stempellineaal. (Zie Youtube KiCoStamps filmpjes, Werken met een stempellineaal). Maak de randen ruw met een distress of met een schaar (doe ik altijd) en mat de kaart op zwart en een bijpassende kleur kaart. Breng accenten aan op de kaart met een witte gelpen. mat de vogel op de kaart met 3d kit of foam vierkantjes.