zaterdag 14 mei 2011

Moments to Remember

Deze kaart is vervaardigd met de Webbing of Webtechniek. Zie uitleg technieken. Ik heb hier de kleuren Broken China en Vintage Photo van Distress gebruikt. Ik heb de embossingpoeder Cosmic Log Cabin en Blue Ice Sherbert gebruikt. Het geeft een mooi glanzend effect. Print een leuk plaatje uit op photopapier. De klok en wijzers en swirlbladeren be-inkten met Versa Mark en afdrukken op restjes wit karton. Dit bestrooien met de embossingpoeders, verhitten en uitknippen. 
De wijzers vastmaken met een brad. Mat het geheel op de kaart met 3d kit.  De tekst be-inkten met Vintage Photo en in een leuke vorm knippen. Mat dit op de kaart met 3d kit. Mat de kaart op een mooie blauwe kaart.

Een beetje aandacht .....

Deze achtergrond is vervaardigd met de Webbing of webtechniek. Zie uitleg technieken. Ik heb de kleuren Wild Honey, Rusty Hing en Vintage Photo van Distress gebruikt op een ATC. Ik heb voor embossingpoeder zilver en goud gebruikt. Mat de ATC op donkerbruin karton en snij dit iets groter dan de ATC, Mat het geheel op een gebroken witte kaart. Snij dit op maat. Mat het op donkerbruin karton en snij dit op maat. Be-inkt de vlinder (Home Impressions) met Versa Mark op wit karton en embos het met goud. Snij of knip de vlinder uit en spons de vlinder met de kleuren van hierboven. Zie uitleg technieken Sponsen. Mat de vlinder met 3d kit op de kaart. Maar de vleugels evt. bol. Pimp de kaart op met zelfgemaakt lijfje. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk dit af met behulp van een stempellineaal.

Doors

Deze kaart is vervaardigd met de KiCo's Gomtechniek. Zie uitleg technieken en volg de workshop. Ik heb hier de kleuren Vintage Photo en Rusty Hinge van Distressinkt gebruikt. Be-inkt de deur (Home Impressions) met Stazon Timber Brown en druk hem af op de bewerkte kaart. Snij dit op maat en mat het op bruin papier. Snij het iets groter dan de de kaart. Mat het op gebroken wit en donkerbruin karton. Snij dit ook op maat. Neem een restje bewerk papier. Be-inkt de tekst Doors (Home Impressions met Versa Mark en bestrooi dit met embossingpoeder Cosmic Log Cabin. Verhit dit en snij het op maat. Mat het op donkerbruin karton en snij dit iets groter dan de tekst. Mat het op de kaart met 3d kit. 

Eén lichtje is sterker ........

Deze kaart is vervaardigd met KiCo's gomtechniek. Zie uitleg technieken en volg de workshop. Ik heb hier de kleuren Vintage Photo en Rusty hinge gebruikt. Mooie combi. Mat de kaart op oranjebruin karton en snij dit iets groter dan de kaart. Pons een mooie rand uit donkerbruin karton en mat er een mooi lint omheen. Mat dit op de kaart. Mat het geheel op donkerbruin karton en pimp de kaart op met bloemen (bewerkt met inkt en glitters) en takjes. Be-inkt de tekst (KiCoStamps ) met Stazon Timber Brown en druk dit af op een restje karton. Knip op snij dit in een leuke vorm en spons de randen met Rusty Hing. Mat het op de kaart.

Verjaren is vergaren ........

Deze kaart is vervaardigd met vloeipapier en glimmermist. Zie uitleg technieken en volg de workshop. Ik heb de kleuren Vintage Pink en Cranberry Zing gebruikt. Be-inkt de stempel (Stamping Sensations) met versa Mark en embos het met Cosmic Cordial red. Print een plaatje uit. Neem een restje bewerkt papier met Vintage pink. Be-inkt de tekst stempel met Versa Mark en druk dit af. Embos de tekst met Cosmic Cordial red. Knip of snij het in een mooie vorm. Mat een lint om de kaart en pimp het op met strikjes en roosjes (die ook bewerkt zijn met Vintage Pink). Mat het geheel op donker bruin karton. Mat het plaatje (De stippen zijn de 3d kit die door het plaatje heen komen ondanks dat ik het geembost had. Volgens Selda was het een erg leuk gezicht, maar het hoort niet) De tekst op een donker bruin karton matten en iets groter snijden of knippen dan de tekst. Mat dit op de kaart met 3d kit. 

Soms is het leven zwaar .....

Deze kaart is gesponst met Distress inkt. Zie uitleg techniek en volg de workshop Sponsen. Ik heb hier shabby Shutters gebruikt met aan de de randen Olive. Verwijder het masker tape. Be-inkt de stempel (Home Impressions) met Stazon Timber Brown en druk deze af. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Timber Brown en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat het geheel op een bijpassende kleur kaart.

Bloemen van ...........

Deze kaart is gemaakt met de Drip drop techniek (zie uitleg technieken). Volg de workshop Drip Droptechniek en gebruik de volgende kleuren, Orichid, Purple, Lavender, Ice Blue. Stempel de tulpen (Sparkle N Sprinkle) en snij dit op maat. Mat het op een Lila kaart en mat er 2 satijnen linten omheen. Mat hierop 3 strikken op. Be-inkt de tulp met Victorian Violet en druk 3 maal in de hoek af. Mat het op een donker paarse kaart. Stans een vierkant met de nestabilities en CB. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Victorian Violet en druk dit af op de stans. Mat de tekst op donker paars karton en snij het iets groter dan de tekst. Mat het geheel op de kaart.