zondag 20 februari 2011

Ik stuur je ...........

Deze kaart is met de Kustechniek gedaan (zie uitleg technieken). IK heb hier elfjes gebruikt van Home Impressions en diverse kleuren paars van Brilliance. Stempel aan beide zijden van de lilakleurige kaart de elfjes. Neem een donkerpaarse strook en pons deze aan beide zijden. Mat deze strook over de kaart en mat er 2 linten overheen. Maak een extra afdruk van het elfje en knip of snij deze uit. Neem een restje lila karton en pons hier een mooie rand aan. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Vict. Violet en druk deze af op het strookje, snij het evt. op maat. Mat de tekst en het elfje op de kaart met 3d kit. Maak 2 strikjes en mat die op de kaart. Mat het geheel op een donkerpaarse kaart.

Een Dikke Felicitatie voor jou

Door de simpelheid van de kaart vind ik hem geweldig, ook om het te maken. Doe de Spotlighttechniek met de Stempel van Stamping Sensations. (zie uitleg technieken). Ik heb gestempeld met Stazon Azure Blue. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Azure Blue en druk dit af op een restje papier. Snij de tekst in een leuke vorm. Mat dit op een bijpassende kleur blauw en snij dit iets groter dan de tekst. Mat 2 kleuren lint op de plek waar u de tekst wilt matten.  Mat de tekst op de kaart met 3d kit en laat het goed drogen. Knip de lint af. Snij de kaart in de vorm van de tekst.

Van Harte Beterschap

Deze kaart is zo heerlijk simpel. De ondergrond is gemaakt van scrappapier uit een blok en al heerlijk voorgekauwd. Zo af en toe is dat heerlijk. De tak uitgeknipt en op het scrappapier gemat. Het geheel op een bijpassende kaart gemat. Neem een restje licht blauw karton. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Pearl. Chocolate en druk deze af op het restje papier. Snij of knip het in een leuke vorm en mat het op donkerbruin papier, snij dit iets groter dan de tekst en mat het op de kaart met 3d kit.