maandag 28 januari 2013

So Sweet

Dit is zo'n schattig hondje met die heerlijke droopie oogjes. Vinden jullie het ook zo'n schatje?? De kaart is met de waxpapier techniek gedaan. Deze techniek is zo gaaf. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps (komt zo spoedig mogelijk). 
Volg de Workshop. Ik heb Wild Honey, Rusty Hinge en Aged Mahony gebruikt. Stans het hondje uit met de CB en een nestabilitie. Kleur de hond in met Derwentpotloden. Stans nogmaals een ovaal iets groter uit wit karton. Neem oranjerode kaart en mat hier iets kleiner een donkerbruin karton op. Mat het witte ovaal op de kaart. Mat een organza lint over de kaart en maak er een leuke strikje in. Mat het hondje. Bewerk de oogjes met Goosebumps shimmer en laat het goed drogen. Neem een restje bewerkt papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk deze af op het bewerkte papier. Snij of knip het in een leuke vorm. Mat de tekst op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met roosjes.
Het hondje is van Third Coast.  

Vlinders

Deze kaart vergt veel sponswerk maar maakt de kaart erg mooi van kleur. De kaart lijk niet recht maar is het wel, dit komt omdat hij schuin staat. Leg de template op de vierkante witte kaart en spons met Broken China en Dusty Concord. Verwijder de template. Pons een mooi rand en mat deze op de kaart. Mat een satijnenlint en mat er een leuk strikje op. Pimp de kaart op met 2 decoratie jewels.