dinsdag 12 april 2011

De jaren leren .......

Helaas is deze kaart iets aan de onderkant verkleurt. Het is van heel licht groen naar donkerder groen. Volg de uitleg: Sponsen (zie uitleg technieken) en spons een mooie strook over een vierkante kaart. Ik heb de kleuren Shabby Shutters en Crushed Olive gebruikt. Be-inkt de stempel (Serendipity) met Crushed Olive en druk deze af op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Crushed Olive en druk deze met behulp van stempellineaal op de kaart.

Zoals de zon de bloemen kleurt .........

Neem een witte kaart. Be-inkt de stempel (Stamping Sensations) met Stazon Timbre brown en druk deze af op de kaart. Knip of snij hem een paar millimeter groter uit. Volg de workshop Sponsen (zie uitleg techniek) met Distressinkt, Wild Hony, Rusty Hinge en Vintage Photo. Mat de kaart op een donkerbruine kaart en snij of knip dit iets groter dan de stempelafbeelding. Mat het geheel op een witte vierkante kaart. Maak met een witte gelpen (Sakura) accenten op de kaart. Neem een restje wit papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timbre Brown en druk dit af op het restje papier. Snij of knip het op maat. Spons het tekstkaartje en mat het op de kaart.

Boys and their toys

Deze kaart is simpel te maken en leuk voor jongens of mannen die gek zijn op auto's. Doe de techniek "stempelen met Acrylblok" met 2 kleuren Distressinkt. Be-inkt de auto's (Home Impressions) met Stazon Timbre Brown of zwart en druk deze af op de kaart. Bewerk de auto's met wat bleekwater. Neem een restje wit karton en be-inkt de tekst (Sparkle N Sprinkle) met Stazon en druk deze af. Spons (zie uitleg technieken) de randen en bewerk de tekst met een witte gelpen (Sakura). Mat het op de kaart. Mat de kaart op bijpassende kleuren karton.

Plop!! Hier ben ik.

Deze kaart is lekker zoet gehouden, echt voor een meiske. Be-inkt de rammelaar (Stamping Sensations) met Orchid (Brilliance) en embos hem daarna met clear embossingpoeder (KiCoStamps). Daarna een leuk lint matten. Stans met de CB en nestabilitie een cirkel uit donker roze. Daarna een iets kleinere cirkel stanzen die leuke scallop rand heeft. Be-inkt de stempel (Serendipity) met Orchid en druk deze af op de scallopcirkel. Embos de afdruk met Clear embossingpoeder (KiCoStamps). Mat de twee cirkels op de kaart. Neem een restje wit papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Orchid en embos het met clear embossingpoeder. Snij het op maat en mat het op donkerroze karton. Snij dit iets groter dan de tekst. Mat het op de kaart en pimp de kaart op met bloemetjes. Spons eventueel de randen.