maandag 9 december 2013

Een enkele bloem .....

Zoals vele weten hou ik ook van simpele kaarten. Hier is er eentje. Be-inkt de kaderstempel met Skyblue van Brilliance en druk deze af. Neem de bloem en be-inkt deze met Stazon zwart en druk deze over de kaderstempel af. Doe dit hetzelfde met de swirls. Maak ze speels, het hoeft absoluut niet in het kader blijven. Druk nog een bloem af op een restje papier.  Kleur de bloem in met Distressinkt of met aquarelstiften. Doe dit met behulp van een Dove blenderpen. Knip de bloem uit en mat deze op de andere bloem met 3d kit. Kleur de steel en blaadjes van de swirl in. Mat dit op een bijpassende kleur karton. Snij dit op maat. Neem een mooie blauwe kaart. Be-inkt de swirl met versa Mark en druk deze op de zijkant van de kaart, herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Be-inkt de tekst met Stazon zwart en druk deze op een restje karton. Snij dit op maat en mat dit op bijpassende kleur karton, snij dit op maat. Mat de tekst en bloem op de blauwe kaart. De stempels zijn van Stamping Sensations en de tekst van KiCoStamps.

Kimara's verjaardagstaart

Kimara is vandaag 10 jaar geworden, dit hebben we afgelopen zaterdag gevierd. Daar Kimara suiker intolerant is mag zijn niet alles. Dus ik heb dit jaar een eigen taart voor Kimara gemaakt. Ze vond hem super. Hij is licht rose met een rose eetbare glitter. Zo leuk! De vulling was speciaal met een bosvruchtenvulling met slagroom. De bloemetjes zijn van eetbaar papier. Hij is simpel maar ze vond hem zo leuk en super lekker. Onze mopje was er stil van.

surprise

Hallo Allemaal,

Wij hadden lootjes getrokken en ieder moest een surprise maken. Dit was mijn surprise voor Kimara. Nu weet ik zeker dat stempelen toch meer mijn ding is. Kimara vind hem geweldig. Ze is gek op paarden. Ik had hem zo gemaakt dat ze het paardenhoofd niet kapot behoefde te maken. Hij is gemaakt van papiermaché. Daarna lekker kliederen met verf.