dinsdag 24 juli 2012

Zwarte magieDeze ATC's zijn gemaakt voor de uitdaging van de KiCoStampers Stempelgroep. De uitdaging was Zwarte magie met stempels.  Een erge leuke techniek die het heel goed doet op donker gekleurd papier.
De afdrukken heb ik gemaakt met Brilliance white. De stempels zijn van KiCoStamps.

4YOU


Deze Bedank ATC's zijn gemaakt voor een uitdaging van de KiCostampers stempelgroep. Het is de techniek zwarte magie met stempels.
Doe de techniek zwarte magie met stempels volgen (zie uitleg technieken KiCoStamps). Ik heb hier Brilliance White gebruikt voor de ondergrond. De tulp en de tekst zijn stempels van KiCoStamps.

May the New Year .......

Dit is zo'n schattig stempeltje dat ik hier echt iets mee moest doen. Daar ik weinig middelen bij mij had op vakantie is het een uitdaging om alleen die producten te gebruiken. Neem een witte vierkante kaart. Be-inkt de stempel (Sparkle N Sprinkle) met versa mark af en bestrooi deze met detail zwarte emb.poeder. Verhit het met een heattool. Kleur de vogel in met Distressinkt en Dove blenderpen. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk het af. Be-inkt de sterren (KiCoStamps) met Distress Barn door of Aged M. en druk deze af op de kaart. Bestrooi het met Sparkle white embossingpoeder en verhit het. Neem een bijpassende kleur pen en teken die lijnen met kronkels.De embossingpoeders zijn  van KiCoStamps.