zondag 26 mei 2013

Zo anders!!

Een tijdje geleden had ik een aantal blokken scrappapier gevonden en vond dat ik daar iets mee moest doen. Hier het resultaat.Neem een vierkante kaart. en mat hier het rozenpapier op. Snij dit op maat. Neem een restje donkerrood karton en snij het op maat als dezelfde maat als de kaart. Scheur de onderkant af en mat dit op de kaart. Mat een creme kleurig satijnen lint om de kaart en leg er een knoop in. Neem een restje karton. Be-inkt de schoenen met Vermillion Archival en druk dit af op het restje karton. Snij het op maat en spons de randen met Vintage Photo van Distressinkt. Spons ook gelijk de randen van je kaart. Mat de schoenen op een restje creme kleurig karton en snij dit op maat. Mat de schoenen op de kaart. Pimp de kaart op takjes en roosjes. 

Vlekkerig maar leuk!

De achtergrond is gemaakt met distress stains en craftsheet.
Neem de inkt van de craftsheet op en laat het drogen of droog het met de heattool. Snij het op maat. Be-inkt de bladertak met Archival zwart  en druk dit af.  Neem een restje wit karton en be-inkt de bloemen met Versa mark. Druk dit af en embos het met Detail fine black Emb.poeder. Breng wat met de distress stain de inkt op de bloemen aan en spuit het hierna flink nat. Droog dit met de heattool. Knip of snij de bloemen uit. 
Mat over de kaart een mooi lint en mat het op zwarte kaart. Snij dit op maat en mat het op een donkerrode kaart. Mat de bloemen met 3d kit op de kaart.

Flowers


Deze kaart is gisteren gebruikt bij de makes en takes tijdens de opendag. 
De achtergrond is gemaakt met distress stains en craftsheet.
Neem de inkt van de craftsheet op en laat het drogen of droog het met de heattool. Snij het op maat. Be-inkt de swirls met versa mark en druk dit af. Embos het met KiCoStamps embossingpoeder Detail fine black. Neem een restje wit karton en be-inkt de bloemen met Versa mark. Druk dit af en embos het met Detail fine black Emb.poeder. Breng wat met de distress stain de inkt op de bloemen aan en spuit het hierna flink nat. Droog dit met de heattool. Knip of snij de bloemen uit. 
Neem de kaart en mat er lint overheen. Mat de kaart op een donkerrode kaart. Mat de bloemen op de kaart met 3d kit.